Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Massive Attack - Butterfly Caught

Cover Massive Attack - Butterfly Caught
Cover

Nummer

Jaar:2003
Muziek/Tekst:Robert Del Naja
Neil Davidge
Producer:Robert Del Naja
Neil Davidge
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
7:33100th WindowVirgin
8132120
Album
CD
07/02/2003
3:58Humo's Top 2003EVA
5954712
Compilatie
CD
05/12/2003
5:08CollectedVirgin
3600682
Album
CD
24/03/2006
5:08CollectedVirgin
3544651
Album
LP
24/03/2006
7:33Heligoland + 100th Window [2CD Originals]EMI
0849032
Album
CD
09/09/2011

Massive Attack   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Unfinished Sympathy13/04/1991157
Risingson02/08/1997431
Tear Drop16/05/1998Tip: 17 
Live With Me11/03/2006Tip: 2 
Psyche (Flash Treatment)10/10/2009Tip: 17 
Paradise Circus (Massive Attack feat. Hope Sandoval)20/02/2010332
Ritual Spirit (Massive Attack & Azekel)06/02/2016Tip 
The Spoils (Massive Attack feat. Hope Sandoval)10/09/2016Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mezzanine25/04/1998428
100th Window15/02/2003113
Danny The Dog (Soundtrack / Massive Attack)30/10/2004654
Collected01/04/2006125
Heligoland13/02/2010116
Blue Lines01/12/2012815
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.7 (Reviews: 20)

southpaw
Member
***
Fast schon Richtung grausam.

gherkin
Member
*****
Dit vind ik nu persoonlijk best wel dik geslaagd werk van Massive Attack.

bluezombie
Member
***
Average.

Getharda
Member
******
Überragende Nummer, gute 6*.

Der_Nagel
Member
***
wenn ich mir dieses düstere Stück anhöre und sehe kann es sich hierbei nur um Nachtfalter handeln – mittelprächtig – abgerundete 3.5…

toolshed
Member
******
Wunderbar!

AllSainter
Member
****
Gut.

vancouver
Member
****
ok

King Peos
Member
****
hat durchaus was, in Ordnung gehender Trip-Hop-Track. 4*

remember
Member
***
ihre einzige weltweit gefloppte Single..

Dino-Canarias
Member
***
Trifft wiederum überhaupt nicht meinen Geschmack.....

aschlietuna
Member
***
nicht so toughtable

BeansterBarnes
Member
**
Vote Only

Homer Simpson
Member
***
Ohne die Spielereien einfach nur langweilig
07/03/2008 19:31
TSCHEMBALO
Member
***
gefällt mir nicht mehr. die weisse electronic-depro massive attack. 2006. ohne soul. hörbar, mehr nicht.
18/07/2007 03:18
Werner
Member
***
...ein Track gleicht dem anderen und überbietet sich in langeweile...
13/02/2007 11:34
7exit
Member
******
Ist mein persönlicher Höhepunkt auf dem letzten Album.
25/09/2006 21:01
Rewer
Staff
****
...gut...
12/07/2006 02:51
Michael
Member
*****
schöner, sphärischer Sound von MA. Erst auf dem Best of entdeckt. knappe 5
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.