Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Massive Attack - Future Proof

Nummer

Jaar:2003
Muziek/Tekst:Robert Del Naja
Neil Davidge
Producer:Robert Del Naja
Neil Davidge
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:37100th WindowVirgin
8132120
Album
CD
07/02/2003
5:43CollectedVirgin
3600682
Album
CD
24/03/2006
5:43CollectedVirgin
3544651
Album
LP
24/03/2006
5:37Heligoland + 100th Window [2CD Originals]EMI
0849032
Album
CD
09/09/2011

Massive Attack   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Unfinished Sympathy13/04/1991157
Risingson02/08/1997431
Tear Drop16/05/1998Tip: 17 
Live With Me11/03/2006Tip: 2 
Psyche (Flash Treatment)10/10/2009Tip: 17 
Paradise Circus (Massive Attack feat. Hope Sandoval)20/02/2010332
Ritual Spirit (Massive Attack & Azekel)06/02/2016Tip 
The Spoils (Massive Attack feat. Hope Sandoval)10/09/2016Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mezzanine25/04/1998428
100th Window15/02/2003113
Danny The Dog (Soundtrack / Massive Attack)30/10/2004654
Collected01/04/2006125
Heligoland13/02/2010116
Blue Lines01/12/2012815
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 14)

bluezombie
Member
***
Average.

Getharda
Member
******
Überragende Nummer, gute 6*.

toolshed
Member
******
Wunderbar!

AllSainter
Member
****
Nice.

vancouver
Member
****
geht ok

King Peos
Member
****
beruhigender, ziemlich düsterer Track, der mich jedoch weniger fesselt als anderes von ihnen. Gute 4*

Dino-Canarias
Member
*****
Im Gegenteil, kann nicht genug davon hören......

....den würde ich dann schon fast wieder "genial" nennen,
vor allem was den Songanfang betrifft.

5 ++

Homer Simpson
Member
****
Hätte kürzer sein können
01/09/2007 13:21
remember
Member
***
sehe ich genauso..
18/07/2007 03:05
Werner
Member
***
...für mich ist dieser Song mehr als nur langweilig...
13/02/2007 14:33
7exit
Member
*****
Der Einstieg zum letzten regulären Studioalbum. Hab ich lange als langweilig empfunden, nach genauerem Reinhören hat mich der Song aber vom Gegenteil überzeugt.
25/09/2006 21:26
Rewer
Staff
*****
...sehr gut...
12/07/2006 03:01
Michael
Member
*****
sehr gut
01/05/2006 18:41
Xirius
Member
******
Super!!!
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.