Login
België (Vlaanderen)

Petula Clark - La chanson d'Evita

Cover Petula Clark - La chanson d'Evita
7" Single
CBS 5065

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

1977
7" Single CBS 5065
Toon detailsAlles beluisteren
1.La chanson d'Evita
4:45
2.Mister Disco
3:35
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:45La chanson d'EvitaCBS
5065
Single
7" Single
1977
4:40Petula Clark [1977]CBS
PFS 90421
Album
LP
1977
Mixage 45 tours4:48KaléïdoscopeSanctuary
SANDP 169
Album
CD
18/02/2003

Petula Clark   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
With All My Heart01/08/1957132
Alone01/01/1958712
Baby Lover01/04/1958124
Romeo01/08/1961324
Chariot01/08/1962812
Cœur blessé01/12/1962128
Monsieur01/01/1963184
Casanova Baciami01/03/1963154
Je me sens bien (auprès de toi)01/06/1963164
Downtown01/02/1965118
My Love12/03/19661410
C'est ma chanson25/02/1967910
This Is My Song11/03/1967118
Eternally25/11/1967155
Kiss Me Goodbye24/02/1968211
The Song Of My Life20/03/1971115
Kiss Me Goodbye '8826/03/1988236
Downtown '8804/02/1989198
Sacrifice My Heart24/09/2016Tip 
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.5 (Reviews: 6)

vancouver
Member
****
mmh sicher nicht die beste Version dieses Klassikers. Hat aber dank dem leicht akzentuierten Französisch von Madame Clark durchaus einen gewissen Charme

remember
Member
***
Sie sang es auch in english.
Der Pianist klopft mir hier viel zu schnell. Die Emotionen blieben auf der Strecke.
Dafür ist der Refrain schön.

SoC_Girl
Member
****
Hat was ...

samlux
Member
**
nee nee Petula...das war ein Griff ins Klo!!!!!
06/04/2007 15:19
themusicshark
Member
****
Muss ich leider auch sagen. Nicht besonders gut interpretiert.
01/03/2006 18:38
Uebi
Member
****
Die französische Version von "Don't cry for me Argentina". Finde ich ehrlich gesagt eher eine schwächere Coverversion. Klar, der Song ist von der Melodie her immer noch stark, aber dennoch...
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.