Login
België (Vlaanderen)

Belle Perez - El mundo bailando

Cover Belle Perez - El mundo bailando
Cover

Nummer

Jaar:2006
Label:APR
Distributeur:RELI
Muziek/Tekst:Belle Perez
Juan Guerrero
Fernando De Meersman
Patrick Renier
Producer:Patrick Renier
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:25/02/2006 (Positie 1)
Laatste week notering:10/06/2006 (Positie 45)
Piekpositie:1 (3 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:16
Positie aller tijden:1668 (568 Punten)
Ultratop 1001:256
In de landen:
nl  Piek: 7 / Weken: 18
be  Piek: 1 / Weken: 16 (V)
  Tip: 17 (W)

Tracks

22/06/2007
CD-Maxi Chet CHET2034 / EAN 0673790203427
Toon detailsAlles beluisteren
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:56Eurosong '06Capitol
3553182
Compilatie
CD
30/01/2006
2:55Hitzone 35Sony BMG
82876 806562
Compilatie
CD
31/03/2006
2:55Hit Club 2006 Vol. 1EMI
3569692
Compilatie
CD
03/04/2006
2:54Hit Club - Best Of 2006Sony BMG
88697015872
Compilatie
CD
01/12/2006
2:56Gotitas de amorChet
CHET3018
Album
CD
22/06/2007
»» alles tonen

Belle Perez   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Hello World10/07/1999Tip: 6 
Honeybee22/07/2000616
This Crazy Feeling07/10/2000Tip: 17 
Kiss & Make Up21/04/2001501
Planet Of Love14/07/2001406
Get Up And Boogie15/12/20012910
Me & You (Belle Perez & Jody Bernal)11/05/20021017
Everything31/08/2002Tip: 4 
Hijo de la luna (Belle Perez & Voice Male)30/11/2002818
Bailaremos29/03/20031513
Enamorada12/07/2003714
Sobreviviré22/11/2003349
Light Of My Life08/05/20041120
Loca de amor04/09/2004236
Que viva la vida (Chiquitan)18/06/2005222
Dime01/10/2005910
El mundo bailando25/02/2006116
Ave María01/07/20061113
Gotitas de amor02/09/2006Tip: 1 
Hoy (Le pido a Dios)23/12/2006Tip: 7 
Amor latino31/03/2007117
Djolei djolei07/07/2007329
Dime que tú quieres24/05/2008107
Amame30/08/2008242
Tú / You06/12/2008Tip: 20 
La colegiala31/07/2010126
Shake It Out07/05/2011Tip: 25 
Beat On My Drum (Belle Perez feat. Gabry Ponte, Pitbull & Sophia Del Carmen)10/11/2012305
Adiós Bye Bye09/03/2013Tip: 72 
Ik hoor bij jou / El ritmo de la passion (Christoff & Belle Perez)14/12/2013Tip: 5 
Ich haaw von och15/02/2014Tip: 53 
Vayamundo14/06/2014Tip: 34 
Castígame (Bustamante & Belle Perez)09/05/2015Tip: 8 
Agua y fuego23/01/2016Tip: 1 
Fuera de mi piel (Live)06/02/2016Tip 
The World Is Gonna End Tonight (Live)20/02/2016Tip 
The Way To Your Heart (Live)27/02/2016Tip 
De jager (Live)05/03/2016Tip 
Llegaste tú23/04/2016Tip: 11 
Ponte a cantar02/07/2016Tip: 5 
Mujer contra mujer19/11/2016Tip 
Santo santo10/06/2017Tip: 33 
Rumba02/06/2018Tip: 10 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Hello World23/09/20001320
Everything07/09/2002107
Baila Perez26/04/2003165
Arena 200420/11/2004924
The Best Of16/07/2005262
Gotitas de amor02/09/2006325
Gotitas de amor [+ Live CD]05/05/2007606
Gipsy28/06/2008916
Diez: Live - Acoustic28/03/2009951
Back To Back (Belle Perez & Gipsy Kings)09/07/2011711
Agua y fuego27/02/2016624
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.36 (Reviews: 36)

Sgt.Pepper
Member
****
Die Dame kommt aus Belgien, deshalb wohl ab Feb 06 dort ein Spitzenreiter. Flotter Latino-Pop, harmlos, aber nicht unschön.

FranzPanzer
Member
****
Gediegener Sommerschlager für Deutschlands Mondeo-Langstreckenfahrer. Vielleicht träumt der arme Mann angesichts der Stimme, dass das extra für ihn eine der Frauen singt, die er im vierrädrigen, gar nicht so stillen Kämmerlein (seinem Mondeo) so begehrt.

Kam gestern am späten Abend auf Bayern-Plus; schöne Aufnahme mit Parallelen zur Musik von Loona - mag der Franzel!

diesellltje
Member
*****
Terecht nummer 1 in 2006.

Brommermuis
Member
******
Weeral een mooie zomerse plaat van onze Spaanse Limburger (Wereldburger). Een 6

Patrick7781
Member
******
Goed.

klamar
Member
****
knapp gut ...

remember
Member
***
Stellenweise sexy, der Refrain turnt dafür absolut ab.

Cheetah
Member
*****
Zomers nummer

francisd
Member
*****
Zeer leuke en opgewekte song!

Chartsfohlen
Member
***
Harmloser Latina-Pop, vermag mich keineswegs zu begeistern, aber auch nicht abzuschrecken.

Der_Nagel
Member
****
aufgeweckte sommerliche Latino-Pop-Nummer der Belgierin aus 2006 – 3.5 (aufgerundet auf 4*)…

Peter-Floortjefan
Member
*****
Heel goed nummer van Belle

White Tiger
Member
*****
Vond ik net een van haar betere, 5+

Patrick3
Member
******
Een geweldig nummer.

gherkin
Member
***
Vrolijk maar geen wereldschijf.
Laatst gewijzigd: 03/12/2016 19:51

ericwyns
Member
***
Dit nummer bereikte in 2006 de eerste plaats in de Vlaamse Ultratop 50 en stond liefst 16 weken in de lijst. Nochtans niet mijn favoriet nummer van Belle, ze heeft betere nummers uitgebracht (die misschien minder succes hadden) ...

Schlagerfan1991
Member
******
Einfach ein Sommer- und Gutelaunehit pur, extrem fröhlich und eingängig... ja, so muss das sein. Habe ich mir damals auch gekauft, und höre ich heute noch immer wieder gerne... super!

King Peos
Member
**
blöder, nerviger Sommersong der Belgierin, könnte genauso gut von einer Loona stammen. 2*

ivo33
Member
*****
lekker vrolijk nr

otnorot
Member
*****
En toch had ik liever Belle Perez naar het Songfestival gestuurd met El Mundo Bailando.
Ik gunde het Kate ook, maar mijn persoonlijke favoriete was Belle.
We zullen nooit weten hoe een latinsong in Europa gesmaakt zou zijn.

Southernman
Member
*****
Super entretenida.

DeejayDave
Member
****
Typisch Belle Perez. Altijd vrolijk en zomers. Opnieuw geslaagd.

dries373
Member
******
Jammer dat ze niet naar het eurosong mocht met dit nummer, want het zou wel goed gescoord hebben!!!

MUSICBOJ
Member
*****
Vrolijk & typisch "Belle Perez"-nummertje!

Edit 06/05/2014: Anno 2014 krijg ik er toch nog áltijd een even zomers gevoel van als in 2006!!! Ondertussen ligt deze single ook al terug 8 jaar achter ons!!! Wat gaan die tijden toch snel!!! 😏
Laatst gewijzigd: 06/05/2014 15:40

Sofie10
Member
******
Mooi nummer !!
Als je 'El mundo bailando' live hoort is het altijd super ambiance, op het podium als in het publiek...
12/02/2008 19:59
Phil
Staff
*****
doch, gefällt mir
28/01/2008 18:16
Muchana
Member
***
Belle werd door iedereen uitgeroepen tot de absolute topfavorieten, zelfs al voor men haar nummer hoorde. Belle heeft immers succes bij onze noorderburen én ze zingt in het Spaans. Belle Perez haalde wel de finale maar daar moest ze tevreden zijn met het brons. Ik vond het nummer té licht.
07/12/2007 16:46
Werner
Member
***
...hart abgerundete drei...
14/11/2007 22:07
miss_grace
Member
***
weniger
07/10/2007 14:27
bandito
Member
****
Bonus, weil es gut tanzbar ist.
09/08/2007 00:25
Tom
Member
***
weniger
07/08/2007 20:48
Sacred
Member
***
weniger
21/09/2006 19:09
sanremo
Member
****
auf jeden Fall besser als Kate Ryan
30/05/2006 17:08
1jesper1
Member
******
Hot
18/05/2006 16:15
southpaw
Member
****
Came 3rd at Belgium's ESC preselection. Quite pleasant but we've got enough nations trying to present that arriba kind of music.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.