Login
België (Vlaanderen)

Petula Clark - Je voudrais qu'il soit malheureux

Cover Petula Clark - Je voudrais qu'il soit malheureux
Cover

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

1975
7" Single AZ SG 517
Toon detailsAlles beluisteren
1.Je voudrais qu'il soit malheureux
  
2.Hasta mañana
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Je voudrais qu'il soit malheureuxAZ
SG 517
Single
7" Single
1975
3:01KaléïdoscopeSanctuary
SANDP 169
Album
CD
18/02/2003
3:01Une baladine - Best Of 3CDSony
88697793442
Album
CD
12/11/2010

Petula Clark   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
With All My Heart01/08/1957132
Alone01/01/1958712
Baby Lover01/04/1958124
Romeo01/08/1961324
Chariot01/08/1962812
Cœur blessé01/12/1962128
Monsieur01/01/1963184
Casanova Baciami01/03/1963154
Je me sens bien (auprès de toi)01/06/1963164
Downtown01/02/1965118
My Love12/03/19661410
C'est ma chanson25/02/1967910
This Is My Song11/03/1967118
Eternally25/11/1967155
Kiss Me Goodbye24/02/1968211
The Song Of My Life20/03/1971115
Kiss Me Goodbye '8826/03/1988236
Downtown '8804/02/1989198
Sacrifice My Heart24/09/2016Tip 
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 1)
04/03/2006 18:01
Uebi
Member
****
Hm, bei dem Song habe ich immer etwas Mühe, ihn mir wieder ins Gedächtnis zu rufen. Kein schlechtes Lied, wieder sehr temperamentvoll gesungen, aber von der Melodie her nur Durchschnitt.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.