Login
België (Vlaanderen)

Petula Clark - Downtown 1999

Cover Petula Clark - Downtown 1999
Cover

Nummer

Jaar:1999
Muziek/Tekst:Tony Hatch
Coverversie van:Petula Clark - Downtown
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Petula Clark   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
With All My Heart01/08/1957132
Alone01/01/1958712
Baby Lover01/04/1958124
Romeo01/08/1961324
Chariot01/08/1962812
Cœur blessé01/12/1962128
Monsieur01/01/1963184
Casanova Baciami01/03/1963154
Je me sens bien (auprès de toi)01/06/1963164
Downtown01/02/1965118
My Love12/03/19661410
C'est ma chanson25/02/1967910
This Is My Song11/03/1967118
Eternally25/11/1967155
Kiss Me Goodbye24/02/1968211
The Song Of My Life20/03/1971115
Kiss Me Goodbye '8826/03/1988236
Downtown '8804/02/1989198
Sacrifice My Heart24/09/2016Tip 
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.78 (Reviews: 9)

Alphabet
Member
****
Zeitgemäßes Remake des Klassikers. Die umtriebige Petula Clark scheint dieser Song jung zu halten.

Miraculi
Member
****
Auch die Fassung kann man hören - obwohl die Beats im Retro-Acid-House Stil eigentlich zu schnell über die Bühne kommen ... klingt etwas gehetzt.
Laatst gewijzigd: 31/12/2015 15:23

FranzPanzer
Member
***
Wenn schon, dann bitte das Original von 1964 - also den Klassiker schlechthin - oder in Ausnahmefällen die Version von 1988, die schon weniger überzeugt. Das hier ist noch nett, aber im Grunde witz- und sinnlos.

Bearcat
Member
*****
deze 1999 versie was ook erg leuk
5 sterren want het origineel verdiend de volle 6 sterren

remember
Member
****
In jedem Jahrzehnt einmal =)

berlinbaer
Member
**
Der wievielte Aufguss war das denn? Egal, auf jeden Fall war's einer zuviel.
26/08/2007 13:12
schlagergalaxie
Member
**
nein danke.
23/07/2007 20:26
Lutz2366
Member
******
Genauso hörenswert wie das 1964-er Original, nur besser tanzbar.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.