Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Novastar - Rome

Cover Novastar - Rome
CD-Single
WEA 5050467 570429 (be)

Nummer

Jaar:2004
Muziek/Tekst:Piet Goddaer
Joost Zweegers
Producer:Piet Goddaer
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

14/10/2004
CD-Single WEA 5050467 570429 (Warner) [be] / EAN 5050467570429
Toon detailsAlles beluisteren
1.Rome (Radio Edit)
  3:43
2.When The Lights Go Down On The Broken Hearted (Live at Pinkpop Festival 2004)
5:47
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:08Another Lonely SoulWEA
2564 614 562
Album
CD
05/03/2004
Radio Edit3:43RomeWEA
5050467 570429
Single
CD-Single
14/10/2004
4:14Another Lonely SoulEMI
3399932
Album
CD
21/04/2006

Novastar   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Wrong30/10/1999437
The Best Is Yet To Come12/02/2000Tip: 3 
Lost & Blown Away02/12/2000453
Never Back Down10/04/2004288
When The Lights Go Down On The Broken Hearted14/08/2004Tip: 16 
Mars Needs Woman04/10/20081316
Because20/12/20081415
Tunnelvision11/04/2009Tip: 21 
Closer To You22/02/2014Tip: 1 
Light Up My Life05/07/2014Tip: 15 
Faith In You18/10/2014Tip: 29 
Kabul21/02/2015Tip: 24 
Home Is Not Home14/04/2018Tip: 2 
Holly25/08/2018Tip: 5 
Cruel Heart24/11/2018Tip: 2 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Novastar04/03/2000169
Another Lonely Soul13/03/2004156
Almost Bangor04/10/2008250
Inside Outside05/04/2014155
In The Cold Light Of Monday13/10/2018215
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 1)

ericwyns
Member
****
Nummer van Novastar uit het jaar 2004, afkomstig uit het album "Another lonely soul". Werd destijds ook nog op cd-singel uitgebracht, maar deed niets in de Vlaamse charts. Naar boven afgerond vier sterren voor deze degelijke song, zonder het echt een hoogvlieger te noemen.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.