Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Def Leppard - White Lightning

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
7:37AdrenalizePhonogram
510 978-2
Album
CD
31/03/1992
7:03Adrenalize [Deluxe Remastered]Mercury
060075319171
Album
CD
06/12/2009

Def Leppard   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Animal26/09/1987323
Let's Get Rocked30/05/1992303
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Vault (Greatest Hits)11/11/1995302
Viva! Hysteria - Live At The Joint, Las Vegas26/10/20131663
Def Leppard07/11/2015855
Hysteria12/08/20171531
The Story So Far - The Best Of08/12/20181501
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.57 (Reviews: 7)

GrandTheftAuto
Member
******
Supersong!!!.

rocker4ever
Member
*****
Steve Clark gewidmet, längster Track auf dem Album und leicht ''progressiv''

Sven84
Member
****
OK.
28/04/2008 21:06
Blackbox!
Member
*****
Sehr guter Song!
27/02/2007 21:20
Deinonychus
Member
***
Ein weiterer typischer 4*er. Nicht so übel, der Song, aber die typische "Mutt" Lange-Produktion verhindert eine bessere Note. Ausserdem nicht rockend, sondern schleppend. Ist aber immer noch 1000x besser als der Fake Rock à la Nu Pagadi.

Edit 12.04.08:
Gerade wieder gehört, und ich finde es ehrlich gesagt ziemlich langweilig. 4* -> 3*.
Laatst gewijzigd: 12/04/2008 20:42
11/10/2006 18:14
Werner
Member
*****
...solide fünf...
15/04/2006 22:13
Rewer
Staff
****
...gut...
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.