Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Def Leppard - Personal Property

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:20AdrenalizePhonogram
510 978-2
Album
CD
31/03/1992
4:20Adrenalize [Deluxe Remastered]Mercury
060075319171
Album
CD
06/12/2009

Def Leppard   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Animal26/09/1987323
Let's Get Rocked30/05/1992303
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Vault (Greatest Hits)11/11/1995302
Viva! Hysteria - Live At The Joint, Las Vegas26/10/20131663
Def Leppard07/11/2015855
Hysteria12/08/20171531
The Story So Far - The Best Of08/12/20181501
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 6)

rocker4ever
Member
*****
Starkk

Sven84
Member
*****
Stark.
28/04/2008 21:09
Blackbox!
Member
*****
Reisst einem richtig mit!Sehr gut!
27/02/2007 21:28
Deinonychus
Member
***
Weniger. Rockt zwar mehr als auch schon, aber die Melodie könnte interessanter sein. Überdies pass hier die berüchtigte "Mutt" Lange-Produktion vorne und hinten nicht zum Song. Darum nur 3*.
11/10/2006 19:40
Werner
Member
*****
...knappe fünf...
15/04/2006 22:13
Rewer
Staff
****
...gut...
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.