Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Sandrine - Ass In Check

Cover Sandrine - Ass In Check
Cover

Nummer

Jaar:2005
Label:ARIOLA
Distributeur:SONY BMG
Muziek/Tekst:Felix Howard
Beverley Knight
Peter John Vettese
Producer:Yannic Fonderie
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:22/10/2005 (Positie 39)
Laatste week notering:14/01/2006 (Positie 49)
Piekpositie:31 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:10
Positie aller tijden:9740 (92 Punten)
Ultratip Bubbling Under:15/10/2005 / Piek: 7 / Weken: 1
In de landen:
be  Piek: 31 / Weken: 10 (V)

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:42That's MeAriola
82876 726322
Album
CD
03/10/2005

Sandrine   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Goosebumps02/07/2005417
Ass In Check22/10/20053110
I Will Be Free18/03/20062512
Story Of Us02/09/20062410
I Feel The Same Way22/03/2008216
Like A Bullet09/08/2008491
Money That's What I Want18/06/2011Tip: 40 
Big Mountain (Daniel Bovie feat. Sandrine)23/03/2013Tip: 26 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
That's Me08/10/2005619
Boosted≤05/07/20081014
Get Ready Cause Here I Come11/12/2010446
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3 (Reviews: 3)

remy
Member
***
Diese Single von ihr konnte mich nicht wirklcih überzeugen.

MUSICBOJ
Member
****
Leuk, niet meer, niet minder!
04/02/2008 17:33
Muchana
Member
**
Dit was Sandrines tweede single na 'Goosebumps'. Het resultaat viel tegen.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.