Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Sandrine - Goosebumps

Cover Sandrine - Goosebumps
Cover

Nummer

Jaar:2005
Label:ARIOLA
Distributeur:SONY BMG
Muziek/Tekst:Felix Howard
Beverley Knight
Peter John Vettese
Producer:Yannic Fonderie
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:02/07/2005 (Positie 33)
Laatste week notering:22/10/2005 (Positie 50)
Piekpositie:4 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:17
Positie aller tijden:1281 (629 Punten)
In de landen:
be  Piek: 4 / Weken: 17 (V)
  Tip: 18 (W)


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:14Het beste uit Tien Om Te Zien 2005ARS
CD 740969-2
Compilatie
CD
12/08/2005
3:20That's MeAriola
82876 726322
Album
CD
03/10/2005
3:13Hitbox - The Very Best Of 2005 [VL]EMI
3467202
Compilatie
CD
25/11/2005
3:12Hit Club - Best Of 2005Universal
983.398-7
Compilatie
CD
02/12/2005
3:13Kids Top 20 - 100 BoxARS
5319424
Compilatie
CD
05/06/2009
»» alles tonen

Sandrine   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Goosebumps02/07/2005417
Ass In Check22/10/20053110
I Will Be Free18/03/20062512
Story Of Us02/09/20062410
I Feel The Same Way22/03/2008216
Like A Bullet09/08/2008491
Money That's What I Want18/06/2011Tip: 40 
Big Mountain (Daniel Bovie feat. Sandrine)23/03/2013Tip: 26 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
That's Me08/10/2005619
Boosted≤05/07/20081014
Get Ready Cause Here I Come11/12/2010446
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 9)

Der_Nagel
Member
***
Die Belgierin Sandrine Van Handenhove nahm 2004 bei Idols teil – abgerundete 3.5 für diesen funky Pop-Soul…

gherkin
Member
****
Kiekevel krijg ik er nog niet van, maar onaardig is het zeker niet.

ericwyns
Member
***
Funky nummer van Sandrine uit 2005 dat destijds liefst zeventien weken genoteerd stond in de Vlaamse Ultratop 50 en zelfs de vierde plaats bereikte.

remember
Member
***
Belanglos..

Patrick3
Member
*****
Eerste hit van Sandrine.Tof nummer.

White Tiger
Member
*****
2e beste nummer van sandrine, na i feel the same way
30/05/2008 09:41
MUSICBOJ
Member
****
Niet slécht.. Maar I Feel The Same Way is beter!
04/02/2008 17:32
Muchana
Member
******
Een dikke zomerhit voor Sandrine die brons behaalde tijdens Idool 2004.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.