Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

The Scene - Rigoreus

Cover The Scene - Rigoreus
7" Single
Mercury 878 212-7 (nl)

Nummer

Jaar:1990
Label:MERCURY
Distributeur:UNIVERSAL
Muziek/Tekst:Thť Lau
Producer:Rick de Leeuw
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Back Catalogue Singles:04/07/2015 / Piek: 3 / Weken: 2
In de landen:
nl  Piek: 68 / Weken: 5

Tracks

1990
7" Single Mercury 878 212-7 [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Rigoreus
  5:05
2.Sex of fantasie
  4:56
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:05BlauwMercury / Phonogram
846 820-2
Album
CD
01/10/1990
Akoestische Versie5:53Iedereen is van de wereldMercury / Phonogram
878 734-2
Single
CD-Single
1990
5:05RigoreusMercury
878 212-7
Single
7" Single
1990
Live6:54The SceneMercury
526 224-2
Album
CD
31/10/1994
5:09Rauw, hees, teder > Het beste vanPeer / Mercury
542 987-2
Album
CD
01/09/2000
»» alles tonen

The Scene   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Blauw06/10/1990396
Overal10/12/2011Tip: 79 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Arena20/04/1996265
Rauw, hees, teder > Het beste van16/09/2000137
200709/06/20072717
Liefde op doorreis07/11/2009245
Code17/03/2012415
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.8 (Reviews: 5)

gherkin
Member
*****
Geweldig nummer.

Der_Nagel
Member
****
Stück der holländischen Rockband aus dem Album Blauw – ordentlich, aber etwas gar in die Länge gezogen – 4*…

otnorot
Member
****
'Rigoreus' is een mooi woord en de song mag er ook danig zijn. Wel niet zo goed als Blauw.
23/04/2006 18:48
SportyJohn
Staff
******
Erste Hit-single von Thé Lau und sein gruppe "The Scene"...
Einer meiner Favorite Gruppe im NL-Sprachen... Im Herbst 1990 war es auf platz # 68 in NL Top 100......Gänsehaut Qualität !
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.