Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Simple Plan - American Jesus

Nummer

Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Simple Plan   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Welcome To My Life28/05/2005Tip: 8 
When I'm Gone02/02/2008Tip: 12 
Your Love Is A Lie10/05/2008Tip: 2 
Jet Lag (Simple Plan feat. Natasha Bedingfield)23/07/2011Tip: 39 
Astronaut21/01/2012Tip: 68 
Summer Paradise (Simple Plan feat. Sean Paul)26/05/20122413
Christmas Every Day24/12/2016Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Still Not Getting Any...07/05/20053718
Simple Plan16/02/2008327
Get Your Heart On!25/06/2011752
Taking One For The Team27/02/2016454
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.67 (Reviews: 3)

Gigi
Member
****
gut
22/10/2007 14:14
Snowville
Member
**
naja..
18/06/2006 18:37
big smile
Member
*****
loool, des lied gefällt mir eigentlich sehr gut, doch ich zieh mal nen stern ab, weil es von bad religion gecovert ist.... =)
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.