Login
België (Vlaanderen)

Hadise - Ain't No Love Lost

Cover Hadise - Ain't No Love Lost
Cover

Nummer

Jaar:2005
Label:2BRAINS
Distributeur:RELI
Muziek/Tekst:Yves Jongen
Producer:Yves Gaillard
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:28/01/2006 (Positie 45)
Laatste week notering:04/02/2006 (Positie 50)
Piekpositie:45 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:14192 (7 Punten)
Ultratip Bubbling Under:21/01/2006 / Piek: 18 / Weken: 1
In de landen:
be  Piek: 45 / Weken: 2 (V)

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:29SweatKulak / 2Brains
2BR-100504-05
Album
CD
04/11/2005

Hadise   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sweat27/11/20041914
Stir Me Up21/05/20052212
Milk Chocolate Girl01/10/20051318
Ain't No Love Lost28/01/2006452
Bad Boy26/08/20062211
A Good Kiss22/09/2007288
My Body23/02/200889
My Man And The Devil On His Shoulder14/06/2008Tip: 9 
Düm tek tek18/04/2009115
Fast Life11/07/2009Tip: 2 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sweat19/11/2005525
Hadise14/06/20081910
Fast Life23/05/20091613
Şampiyon08/07/20171711
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3 (Reviews: 5)

White Tiger
Member
*
ieuw, ik wist niet dat deze saaie plaat bestond, en kvind et niet erg

remember
Member
****
sehr entspannte RnB Ballade..

MUSICBOJ
Member
*****
Vond ik éérder wèl een goed nummer.. Toch beter dan haar debuutsingle "Sweat"!!
07/01/2008 19:29
Muchana
Member
**
Dit nummer scoorde niet echt goed in onze charts, maar dat kwam dan ook omdat het nummer niet kon tippen aan de andere sterkere songs van Hadise.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.