Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Anita Meyer - Sandy's Song

Cover Anita Meyer - Sandy's Song
7" Single
Ariola 105.999

Nummer

Jaar:1983
Muziek/Tekst:Dolly Parton
Producer:Martin Duiser
Coverversie van:Dolly Parton - Sandy's Song
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
nl  Piek: 28 / Weken: 7

Tracks

1983
7" Single Ariola 105.999
Toon detailsAlles beluisteren
1.Sandy's Song
  3:10
2.Breakaway
3:07
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:10Sandy's SongAriola
105.999
Single
7" Single
1983
3:10We've Got TonightArcade
ADEH 138
Compilatie
LP
1984
3:10The Love Of A WomanDino
DNCD 1409
Album
CD
30/09/1994
3:14Alle 40 goedEMI Catalogue Marketing
9799912
Album
CD
23/11/2012
3:14Top 40 - Her Ultimate Top 40 CollectionSony
19075849692
Album
CD
06/07/2018

Anita Meyer   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Alternative Way20/03/197649
You Can Do It12/06/1976184
Why Tell Me, Why19/09/1981113
They Don't Play Our Lovesong Anymore19/12/1981510
Idaho30/10/1982108
The One That You Love01/01/1983235
Run To Me (Lee Towers & Anita Meyer)18/01/1986246
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.11 (Reviews: 9)

Bearcat
Member
*****
Het grote publiek kon deze cover wat minder waarderen als je zo in de charts kijkt
Jammer
Erg mooi gezongen

Patrick7781
Member
***
Genoeg van bovenstaand gebrabbel, natuurlijk is Dolly niet te evenaren, zeker niet door zo'n eenvoudig zangeresje als Anita Meyer. zoals ze vaak zeggen ze mag 'haar schoentjes nog niet strikken.

BingTheKing
Member
***
persoonlijk kan ik dit nummer niet horen, maar dat om prive-redenen, een 3

Jeroen68
Member
****
Mooi nummer, maar klinkt ook wat clean. Dolly legt er doorgaans wat meer emotie in.

Patrick3
Member
******
O zo mooi.

naamloos
Member
***
Ze zong Anita is my name maar ook Sandy's song.

Richard1982
Member
*****
Sandy's Song is een cover van Dolly Parton uit 1978. Maar de versie van Anita is toch net even wat beter gezongen dan door Dolly Parton.
06/07/2007 18:56
sanremo
Member
****
gut
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.