Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Alice Cooper - Talk Talk

Cover Alice Cooper - Talk Talk
7" Single
Warner Bros. 17 697 (de)
Cover Alice Cooper - Talk Talk
7" Single
Warner Bros. WBS49526 (us)
Promo

Nummer

Jaar:1980
Muziek/Tekst:Sean Bonniwell
Producer:Roy Thomas Baker
Coverversie van:The Music Machine - Talk Talk
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

09/1980
7" Single Warner Bros. 17 697 [de]
09/1980
7" Single Warner Bros. WBS49526 [us]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Talk Talk
2:08
2.Dance Yourself To Death
3:10
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:09Flush The FashionWarner Bros.
BSK 3436
Album
LP
28/04/1980
2:08Talk TalkWarner Bros.
17 697
Single
7" Single
09/1980

Alice Cooper   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Elected!06/01/1973218
Hello Hurray21/04/1973195
No More Mr. Nice Guy02/06/1973206
Halo Of Flies08/09/1973243
How You Gonna See Me Now10/02/1979510
Poison30/09/19892212
Hey Stoopid10/08/1991363
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Welcome 2 My Nightmare24/09/2011801
Hollywood Vampires (Hollywood Vampires)19/09/2015767
Pink Floyd's Wish You Were Here Symphonic (London Orion Orchestra / Alice Cooper / Dave Fowler / Stephen McElroy / Rick Wakeman)13/02/2016772
Paranormal05/08/2017158
A Paranormal Evening With Alice Cooper At The Olympia Paris08/09/2018782
Rise (Hollywood Vampires)29/06/2019344
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 3)

Monkeyman
Member
****
Simpler Rock-Song und recht zahmer Einstieg in das Album.

fleet61
Member
****
... ganz okay ...

remember
Member
****
hereinspaziert,
welcome to Alice Cooper in the 80's!
es fehlt hier, obwohl hörbar bemüht, eindeutig an Power, an klasse sowieso..knapp gut, weil ich die Riffs noch mag.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.