Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Brahim - Didi

Cover Brahim - Didi
Cover

Nummer

Jaar:2005
Label:WHITE LABEL
Distributeur:SONY BMG
Muziek/Tekst:Khaled Hadj Brahim
Producer:Fred Fraikin
Jeremy Olivier
Coverversie van:Khaled - Didi
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:23/04/2005 (Positie 15)
Laatste week notering:18/06/2005 (Positie 35)
Piekpositie:10 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:9
Positie aller tijden:5164 (291 Punten)
Ultratip Bubbling Under:16/04/2005 / Piek: 1 / Weken: 1
In de landen:
be  Piek: 10 / Weken: 9 (V)
  Tip: 5 (W)


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:34NajahaWhite Label
29116100210
Album
CD
19/05/2006

Brahim   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Turn The Music Up16/08/2003114
I Wanna Be18/10/2003814
Party With Me21/02/2004403
Loco26/06/2004491
Didi23/04/2005109
Lei lei (Brahim vs. Valton feat. Supasonic)22/10/2005Tip: 4 
P.O.W.E.R.25/03/20061911
Lamuka10/02/2007316
So Into You18/08/2007268
What I Like About You22/03/2008108
Dance All Night19/07/2008Tip: 3 
This Is What I Like25/09/2010Tip: 37 
When The Lights Go Out25/06/2011Tip: 20 
Tengo Tu Love (Sie7e feat. Brahim & Abie Flinstone)16/06/2012Tip: 3 
Be Mine Tonight11/08/2012Tip: 20 
De allereerste keer (Jasine feat. Brahim)22/09/2012Tip: 36 
Meisjes (Walter Ego feat. Brahim)29/09/2012Tip: 28 
Goeiemorgend goeiendag (Slongs Dievanongs feat. Brahim)27/10/2012Tip: 16 
Get It Right12/01/2013Tip: 29 
Show You Love09/03/2013Tip: 37 
Ready To Go15/06/2013Tip: 25 
Fly (Robert Abigail & Brahim feat. P. Moody)22/06/2013Tip: 38 
In The Mood30/06/2018Tip: 11 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
My Life Is Music04/10/2003716
Evolution16/08/20081012
198402/03/2013354
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 5)

sanremo
Member
***
knappe 3

MUSICBOJ
Member
*****
Inderdaad een zéér goeie song van "Brahim", bekend uit "Idool 2003". Het is een cover van "Khaled" uit 1992!! Alvast een uitstekende plaat wat mij betreft. Bereikte in de Ultratop de 10de plaats en stond er 9 weken in!! ☺

Cheetah
Member
*****
Deze vind ik ook goed van Brahim

dries373
Member
*****
Het beste brahim-nummer. Das ook nie moeilijk, want hij heeft nie veel écht goeie nummers gemaakt...
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.