Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Alice Cooper - Shoe Salesman

Cover Alice Cooper - Shoe Salesman
7" Single
Straight 7398

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

06/1970
7" Single Straight 7398
Toon detailsAlles beluisteren
1.Shoe Salesman
2:33
2.Return Of The Spiders
3:03
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:38Easy ActionStraight
WS-1845
Album
LP
06/1970
2:33Shoe SalesmanStraight
7398
Single
7" Single
06/1970
2:33School DaysWarner
K 66021
Album
LP
1973

Alice Cooper   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Elected!06/01/1973218
Hello Hurray21/04/1973195
No More Mr. Nice Guy02/06/1973206
Halo Of Flies08/09/1973243
How You Gonna See Me Now10/02/1979510
Poison30/09/19892212
Hey Stoopid10/08/1991363
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Welcome 2 My Nightmare24/09/2011801
Hollywood Vampires (Hollywood Vampires)19/09/2015767
Pink Floyd's Wish You Were Here Symphonic (London Orion Orchestra / Alice Cooper / Dave Fowler / Stephen McElroy / Rick Wakeman)13/02/2016772
Paranormal05/08/2017158
A Paranormal Evening With Alice Cooper At The Olympia Paris08/09/2018782
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.33 (Reviews: 3)

Dino-Canarias
Member
*****
Bin ich der Einzige, der hier (zumindest was den Refrain angeht)
einen Hauch von Beatles erkennt? Also mir gefällt's auch....

Knappe 5.
Laatst gewijzigd: 03/04/2014 00:30

fleet61
Member
****
... ganz nett ...

remember
Member
****
Recht nett, locker, gemütlich und wohl noch eine Alt-Hippie-Erinnerung.
Laatst gewijzigd: 17/09/2014 22:22
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.