Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Raw Jawz feat. Leki - Throw 'm Up

Cover Raw Jawz feat. Leki - Throw 'm Up
Cover
Cover Raw Jawz feat. Leki - Throw 'm Up
U.L.M. 982 934-1 (fr)

Nummer

Jaar:2005
Label:MOSTIKO
Distributeur:CNR
Muziek/Tekst:Serge Ramaekers
Karoline Kamosi
Gino Di Maio
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:12/03/2005 (Positie 38)
Laatste week notering:30/04/2005 (Positie 49)
Piekpositie:31 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:8
Positie aller tijden:8725 (125 Punten)
Ultratip Bubbling Under:05/03/2005 / Piek: 12 / Weken: 1
In de landen:
nl  Piek: 45 / Weken: 3
be  Piek: 31 / Weken: 8 (V)


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:55Starfloor Vol. 4Airplay
983 912-2
Compilatie
CD
29/05/2006
2:56Hits 2006: Spťcial ťtťU.L.M.
984 031-1
Compilatie
CD
02/06/2006

Leki   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Breakin' Out28/02/2004914
Crazy31/07/2004169
Latin Lover18/12/2004377
Throw 'm Up (Raw Jawz feat. Leki)12/03/2005318
Spread My Wings26/11/20052110
One Love (Ali feat. Leki)04/02/2006217
Sitting In My Car (Leki feat. BabyBang & M.I.S.T.A.)04/11/2006382
Over The Rainbow29/03/20081015
Baby (Leki feat. Nile Rodgers)16/08/2008Tip: 7 
They Don't Know04/10/2008Tip: 20 
Love Me Another Day (Leki & The Sweet Mints)04/04/2009275
Elvis (Leki & The Sweet Mints)04/07/2009Tip: 9 
Get Over02/06/2012Tip: 40 
Le Congo07/12/2013Tip: 69 
Sinterklaas die goeie heer (Leki, Cathťrine en Anja (De Madammen))06/12/2014Tip: 85 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Breakin' Out07/08/2004288
Warrior Girl17/12/20053614
Multiplicity05/07/2008584
 

Raw Jawz   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Tamale02/10/2004342
Throw 'm Up (Raw Jawz feat. Leki)12/03/2005318
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.33 (Reviews: 3)

MUSICBOJ
Member
****
Voor mij persoonlijk een prima samenwerking tussen de Belgische rapper: "Gino Di Maio", of kortweg: "Raw Jawz" en zangeres: "Leki" !!! Nooit een hoogvlieger geweest, maar dat hoeft zeker niet !!! ☺

Der_Nagel
Member
****
hier versucht offensichtlich jemand, Eminem zu imitieren - passable HipHop-Scheibe aus 2005, im Hintergrund hört man zudem Kinder - 3.5 (knapp aufgerundet auf 4*)...
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.