Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Def Leppard - Hanging On The Telephone

Nummer

Jaar:2006
Muziek/Tekst:Jack Lee
Producer:Def Leppard
Coverversie van:The Nerves - Hanging On The Telephone
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:22Yeah!Mercury
985828-5
Album
CD
02/06/2006

Def Leppard   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Animal26/09/1987323
Let's Get Rocked30/05/1992303
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Vault (Greatest Hits)11/11/1995302
Viva! Hysteria - Live At The Joint, Las Vegas26/10/20131663
Def Leppard07/11/2015855
Hysteria12/08/20171531
The Story So Far - The Best Of08/12/20181501
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.3 (Reviews: 10)

Werner
Member
****
Rockige vier.

Uebi
Member
****
Auch ich bevorzuge hier die Version von Blondie, die hat überraschenderweise einfach deutlich mehr Biss. Die Version ist noch ganz nett, aber sie bietet mir einfach nichts wirklich Neues. Gute 4.

Rock'n'roll Gypsy
Member
***
Def Leppard werde ich wohl nie besonders toll finden. Das Cover zeigt auch, warum: 08/15-Rock.

southpaw
Member
*****
Sehr nettes Remake des tauben Leoparden.

Dino-Canarias
Member
****
Bei einer der Top-3 Nummern von Blondie konnten sie auch
nicht allzuviel falsch machen....

4 ++

bandito
Member
*****
Aufgerundet, weil ich Gitarren höre und keinen überladenen Gitarrenbrei.
23/08/2007 20:47
remember
Member
*****
klar doch, aber geil ist es trotzdem..
10/08/2007 23:38
Mitsuomi
Member
*****
hört sich gut an, aber da bevorzuge ich doch blondie!
03/06/2007 01:33
DJ L.J. Weisslinger
Member
*****
gut!
31/10/2006 21:42
Phil
Staff
***
geht so
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.