Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Def Leppard - 10538 Overture

Nummer

Jaar:2006
Muziek/Tekst:Jeff Lynne
Producer:Def Leppard
Coverversie van:The Electric Light Orchestra - 10538 Overture
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:30Yeah!Mercury
985828-5
Album
CD
02/06/2006

Def Leppard   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Animal26/09/1987323
Let's Get Rocked30/05/1992303
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Vault (Greatest Hits)11/11/1995302
Viva! Hysteria - Live At The Joint, Las Vegas26/10/20131663
Def Leppard07/11/2015855
Hysteria12/08/20171531
The Story So Far - The Best Of08/12/20181501
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.17 (Reviews: 6)

Rewer
hitparade.ch
*****
...sehr gut...

Werner
Member
****
...etwas müde vier...

bandito
Member
****
Wird mit der grünen Kelle durchgewunken.
06/09/2007 00:44
Trekker
Member
*****
Ordentliche Coverversion vom Move- pardon, ELO-Klassiker ;)
06/01/2007 21:31
southpaw
Member
****
Akzeptable Neueinspielung.
31/10/2006 21:47
Phil
Staff
***
Ursprünglich ein ELO-Titel, gefällt mir nicht sonderlich
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.