Login
België (Vlaanderen)

Petula Clark - I Will Follow Him (Chariot)

Cover Petula Clark - I Will Follow Him (Chariot)
7" Single
PYE 7N 15281

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

1963
7" Single PYE 7N 15281
Toon detailsAlles beluisteren
1.I Will Follow Him (Chariot)
2:32
2.Darling Cheri
2:28
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:32I Will Follow Him (Chariot)PYE
7N 15281
Single
7" Single
1963
2:3220 SuperhitsVogue
6.24236
Album
LP
1980

Petula Clark   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
With All My Heart01/08/1957132
Alone01/01/1958712
Baby Lover01/04/1958124
Romeo01/08/1961324
Chariot01/08/1962812
Cœur blessé01/12/1962128
Monsieur01/01/1963184
Casanova Baciami01/03/1963154
Je me sens bien (auprès de toi)01/06/1963164
Downtown01/02/1965118
My Love12/03/19661410
C'est ma chanson25/02/1967910
This Is My Song11/03/1967118
Eternally25/11/1967155
Kiss Me Goodbye24/02/1968211
The Song Of My Life20/03/1971115
Kiss Me Goodbye '8826/03/1988236
Downtown '8804/02/1989198
Sacrifice My Heart24/09/2016Tip 
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 6)

ul.tra
Member
****
Genauso gut wie die deutsche Version.

Patrick7781
Member
****
Aardig.
Laatst gewijzigd: 08/11/2016 16:44

Trille
Member
****
Eine gute Vier, Little Peggy Marchs Version hat mehr Pep.

rhayader
Member
****
Natürlich ein toller Song, aber ihre Interpretation überzeugt nicht voll. Knapp 4*.
10/12/2006 12:05
urs2222
Member
*****
Toller Song! Vor allem sehr gut gesungen von PC....
25/06/2006 20:48
AlterJunge
Member
***
Die Version von Peggy March
gefällt mir viel besser.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.