Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

De La Soul feat. Tash, J-Ro & Xzibit - My Writes

Nummer

Jaar:2000
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:29Art Official Intelligence: Mosaic ThumpTommy Boy
TBCD 1348
Album
CD
07/08/2000

De La Soul   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Me Myself And I20/05/1989710
Say No Go22/07/1989159
Eye Know04/11/1989244
Ring Ring Ring (Ha Ha Hey)18/05/1991812
A Roller Skating Jam Named "Saturdays"31/08/1991255
Keepin' The Faith28/12/1991451
All Good? (De La Soul feat. Chaka Khan)11/11/2000Tip: 3 
Pain (De La Soul feat. Snoop Dogg)11/06/2016Tip 
Here In After (De La Soul feat. Damon Albarn)19/11/2016Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Art Official Intelligence: Mosaic Thump26/08/2000296
And The Anonymous Nobody03/09/2016148
 

Xzibit   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Paparazzi08/02/1997Tip: 9 
X31/03/2001399
Multiply30/11/2002472
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Restless03/03/20011915
Man vs. Machine12/10/2002157
Weapons Of Mass Destruction25/12/2004719
 

J-Ro   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
 

Tash   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 2)
19/02/2008 10:38
Chuck_P
Member
*****
sehr starker track. auch gute westcoast-unterstützung von diesen likwit-mc's.
28/06/2006 23:23
Musicfreak
Member
****
Dieser Track gefällt mir schon deutlich besser als der Opener (Album: "Art Official Intelligence"). Ziemlich minimalistisch, aber der "Sprechfluss" kommt gut rüber.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.