Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Brooks & Dunn / Sheryl Crow & Vince Gill - Building Bridges

Nummer

Jaar:2005
Muziek/Tekst:Hank DeVito
Larry Willoughby
Producer:Tony Brown
Kix Brooks
Ronnie Dunn
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:23Hillbilly DeluxeArista Nashville
82876 69946 2
Album
CD
05/09/2005
4:23Original Album ClassicsArista / Legacy
88883763342
Album
CD
13/09/2013

Sheryl Crow   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
All I Wanna Do10/12/19941012
If It Makes You Happy05/10/1996Tip: 5 
Tomorrow Never Dies06/12/1997369
Sweet Child O' Mine25/09/1999Tip: 9 
Love Is Free01/03/2008501
Easy21/09/2013Tip: 55 
Halfway There01/04/2017Tip 
Prove You Wrong (Sheryl Crow feat. Stevie Nicks & Maren Morris)29/06/2019Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Tuesday Night Music Club01/04/19951725
Sheryl Crow12/10/19961015
The Globe Sessions03/10/1998108
C'mon, C'mon20/04/2002255
The Very Best Of Sheryl Crow01/11/2003205
Wildflower08/10/2005584
Detours23/02/2008793
100 Miles From Memphis31/07/2010563
Feels Like Home21/09/20131014
Be Myself29/04/20171044
 

Brooks & Dunn   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
 

Vince Gill   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 4)

DJ Werner
Member
****
Ganz schöne Ballade, zusammen mit Sheryl Crow

AllSainter
Member
****
Toll
28/04/2007 13:53
sanremo
Member
***
sehr knappe 3
05/07/2006 14:28
urs2222
Member
*****
Neuste Auskopplung aus ihrem Album Hillbilly Deluxe....Klettert in den USA die Charts hoch....
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.