Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Dave Edmunds - We Were Both Wrong

Nummer

Jaar:1979
Muziek/Tekst:Billy Bremner
Producer:Dave Edmunds
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:42Repeat When NecessarySwan Song
SS 59 409
Album
LP
09/06/1979

Dave Edmunds   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
I Hear You Knocking05/12/1970412
Born To Be With You25/08/1973117
Here Comes The Weekend20/11/1976291
Girls Talk11/08/1979177
Slipping Away07/05/1983351
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 1)

fleet61
Member
****
... solider Track ...
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.