Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Alice Cooper - Nobody Likes Me

Nummer

Jaar:1969
Muziek/Tekst:R. Phillips
Producer:Bob Ezrin
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Live3:1516 All-Time Rock Hits 2All-Time
ATM 092
Compilatie
CD
1992
3:18Ain't That Just Like A WomanKoch
1421.2005-2
Album
CD
1994
3:20Live 1973Universal
ONN 52
Album
CD
1996
3:18Best Of Glam RockFNM
3523
Compilatie
CD
2000

Alice Cooper   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Elected!06/01/1973218
Hello Hurray21/04/1973195
No More Mr. Nice Guy02/06/1973206
Halo Of Flies08/09/1973243
How You Gonna See Me Now10/02/1979510
Poison30/09/19892212
Hey Stoopid10/08/1991363
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Welcome 2 My Nightmare24/09/2011801
Hollywood Vampires (Hollywood Vampires)19/09/2015767
Pink Floyd's Wish You Were Here Symphonic (London Orion Orchestra / Alice Cooper / Dave Fowler / Stephen McElroy / Rick Wakeman)13/02/2016772
Paranormal05/08/2017158
A Paranormal Evening With Alice Cooper At The Olympia Paris08/09/2018782
Rise (Hollywood Vampires)29/06/2019344
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.2 (Reviews: 5)

Der_Nagel
Member
***
Stück unterhält nicht schlecht, reicht nicht ganz für 4*…

Windfee
Member
***
ein ganz nettes Stückchen, zumindest wenn er singt - das Gitarrensolo in der Mitte mag ich nicht sonderlich...

fleet61
Member
****
... höre ich da paar folkloristische Elemente heraus? ...

remember
Member
*****
Tolle Rarität aus der noch erfolglosen Zeit Alice Coopers.
Den Hang zu Theatralik hatte er scheinbar schon immer.
11/11/2007 17:33
Kanndasdennsein
Member
*
... kein Wunder bei so einer Musik!!!!
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.