Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Garbage - Shut Your Mouth

Cover Garbage - Shut Your Mouth
Cover
Cover Garbage - Shut Your Mouth
Cover

Nummer

Jaar:2001
Producer:Garbage
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:25BeautifulgarbageMushroom
720.0095.020
Album
CD
01/10/2001
3:25De Afrekening 28SMM
509753 2
Compilatie
CD
27/09/2002
3:26Pepsi Chart Hits: Best Of 2002 [Limited Edition]Rajon
RTV0033
Compilatie
CD
16/12/2002
3:27Absolute GarbageA&E
505144224872
Album
CD
20/07/2007
3:26The Absolute CollectionStun Volume / Liberator
LIB145CD
Album
CD
02/11/2012

Garbage   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Push It02/05/1998Tip: 17 
I Think I'm Paranoid18/07/1998Tip: 17 
The World Is Not Enough11/12/1999Tip: 7 
Androgyny06/10/2001Tip: 10 
Cherry Lips02/02/2002Tip: 18 
Tell Me Where It Hurts04/08/2007Tip: 24 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Garbage06/04/19963414
Version 2.016/05/1998327
Beautifulgarbage13/10/200195
Bleed Like Me16/04/20051220
Absolute Garbage04/08/2007388
Not Your Kind Of People19/05/20122812
Strange Little Birds18/06/2016339
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.14 (Reviews: 14)

Kamala
Member
****
...ziemlich gewöhnlicher Stampfer...
btw @Rock'n'roll Gypsy: betr. Video u. Optik bin ich ganz deiner Meinung

gherkin
Member
****
Best wel een aangenaam nummer.

Rock'n'roll Gypsy
Member
****
Video-Clips lasse ich im allgemeinen nicht in meine Wertung einfließen, genauso wenig wie die Optik eines Interpreten. Ok.... Ausnahmen: John Taylor und Dave Gahan... :)
Als Opener gut gewählt, sonst nicht weiter erwähnenswert. Knappe 4.

Widmann1
Member
*****
Sag ich halt nix.

Stendarr
Member
****
Yo, das animierte Video ist gelungen und auch der Song kann sich hören lassen.

AllSainter
Member
***
Kommt bei mir nicht so toll an ...

bluezombie
Member
****
Good track but not one of their best.

Der_Nagel
Member
*****
dank des ulkigen und witzigen Videoclips eine 4.5 für diesen Rocksong aus 2002, welche ich auf knappe 5* aufrunde…

zadranin
Member
*****
Cool song

remember
Member
***
Erreichte damals UK #20, gehört aber mit Sicherheit zu ihren schwächsten Songs..
Laatst gewijzigd: 05/07/2012 13:28

Phil
Staff
***
geht so
18/07/2006 22:12
okii
Member
*****
12/02/2004 22:48
Michael
Member
****
gut, reicht nicht für ne 5
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.