Login
België (Vlaanderen)

Petula Clark - Strangers In The Night

Cover Petula Clark - Strangers In The Night
Cover

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

1966
7" Single Vogue J 35117 [it]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Strangers In The Night
2:20
2.Bang Bang
2:08
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:19Deine Melodie - Die große Udo Jürgens SchlagershowS*R
74 859
Compilatie
LP
1966
2:18My Love - I Couldn't Live Without Your LovePYE
NPL 18148
Album
LP
1966
2:20Strangers In The NightVogue
J 35117
Single
7" Single
1966
2:1820 SuperhitsVogue
6.24236
Album
LP
1980

Petula Clark   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
With All My Heart01/08/1957132
Alone01/01/1958712
Baby Lover01/04/1958124
Romeo01/08/1961324
Chariot01/08/1962812
Cœur blessé01/12/1962128
Monsieur01/01/1963184
Casanova Baciami01/03/1963154
Je me sens bien (auprès de toi)01/06/1963164
Downtown01/02/1965118
My Love12/03/19661410
C'est ma chanson25/02/1967910
This Is My Song11/03/1967118
Eternally25/11/1967155
Kiss Me Goodbye24/02/1968211
The Song Of My Life20/03/1971115
Kiss Me Goodbye '8826/03/1988236
Downtown '8804/02/1989198
Sacrifice My Heart24/09/2016Tip 
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 1)

Alphabet
Member
****
Entfaltet einen sehr speziellen Zauber. Die Bert Kaempfert Version ist allerdings elegischer, die Frank Sinatra Coverversion bombastischer.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.