Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Basement Jaxx - Rendez-vu

Cover Basement Jaxx - Rendez-vu
Cover

Nummer

Jaar:1999
Label:XL
Distributeur:PIAS
Muziek/Tekst:Felix Buxton
Simon Ratcliffe
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Dance:21/08/1999 / Piek: 13 / Weken: 1
Ultratip Bubbling Under:21/08/1999 / Piek: 2 / Weken: 4
In de landen:
nl  Piek: 61 / Weken: 7
be  Tip: 2 (V)


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:45RemedyXL
XLCD 129
Album
CD
10/05/1999
3:43De Afrekening 19SMM
496347 2
Compilatie
CD
01/11/1999
3:45Indie 2000 Volume 6Columbia
497851.2
Compilatie
CD
12/11/2000
3:42The Best Summer Album 2002WSM
WSMCD084
Compilatie
CD
20/05/2002
3:44The SinglesXL
XLCD187
Album
CD
21/03/2005
»» alles tonen

Basement Jaxx   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Red Alert22/05/1999367
Rendez-vu21/08/1999Tip: 2 
Romeo30/06/2001318
Jus 1 Kiss06/10/2001Tip: 12 
Where's Your Head At29/12/2001442
Good Luck31/01/2004Tip: 2 
Oh My Gosh07/05/2005403
Take Me Back To Your House09/09/2006Tip: 3 
Raindrops27/06/2009Tip: 14 
What A Difference Your Love Makes12/10/2013Tip: 58 
Never Say Never12/07/2014Tip: 14 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Remedy22/05/1999374
Rooty07/07/2001158
Kish Kash29/11/20036710
The Singles30/04/20051022
Crazy Itch Radio09/09/20062111
Scars03/10/2009413
Junto30/08/2014726
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.36 (Reviews: 14)

drogida007
Member
****

Ganz ok.

Dino-Canarias
Member
****
Nicht übertrieben anspruchsvoll was die Lyrics betrifft,
aber was das Hörvergnügen angeht durchaus respektabel....

4 ++

mrmusic2010
Member
******
One of my favourite Jaxx tracks. Funky acoustic guitar and cool electro vocals. Nice!

drdjrene
Member
*****
Ik moest er bij de eerste keer luisteren even aan wennen, maar dit is de op een na beste plaat van Basement Jaxx (Red alert blijft voor mij de beste). Ritmische gitaar, lekkere bass en beat, en een wat vervormde stem (vooral daaraan moest ik eerst wennen) maakt bij elkaar een oke plaat!

gherkin
Member
*****
Zeer leuk nummertje.

Topbart
Member
****
prima!

southpaw
Member
***
Eine Melodie wäre auch nicht schlecht gewesen.

Der_Nagel
Member
*****
auch sehr chillig
08/09/2007 10:11
remember
Member
***
interessante sounds der dance-culture, trotzdem nicht meins.
aus dem 99er album remedy..
30/11/2006 14:45
Phil
Staff
***
geht so
06/09/2005 15:22
Musicfreak
Member
*****
Auch stark! Tolle Single, zurecht erfolgreich. Diese treibenden Gitarren habens in sich.
Laatst gewijzigd: 10/09/2005 01:27
02/03/2004 10:31
Benj
Member
******
wie nichts besonderes?!
einfach absolut genial!!
14/02/2004 00:17
SportyJohn
Member
****
Nicht besonders und die Grösste Hit von Sie in Holland in Sommer 1999......
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.