Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Billy Joel - James

Cover Billy Joel - James
7" Single
CBS 4464

Nummer

Jaar:1976
Muziek/Tekst:Billy Joel
Producer:Billy Joel
Geluidsfragment:
Gecoverd door:Mike Asthor
Willeke Alberti (Vreemd)
Frank Christoph
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:04/09/1976 (Positie 29)
Laatste week notering:11/09/1976 (Positie 22)
Piekpositie:22 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:11177 (51 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 16 / Weken: 6
be  Piek: 22 / Weken: 2 (V)

Tracks

07/10/1976
7" Single CBS 4464
Toon detailsAlles beluisteren
1.James
  3:53
2.Travelin' Prayer
  4:10
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:53TurnstilesColumbia
PC 33848
Album
LP
14/05/1976
3:53JamesCBS
4464
Single
7" Single
07/10/1976
3:56Now PlayingCBS
BJ1
Album
LP
1979
3:56Original Album Classics [2014]Columbia / Legacy
88843043812
Album
CD
28/03/2014

Billy Joel   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
James04/09/1976222
She's Always A Woman22/07/1978281
My Life10/02/1979271
Goodnight Saigon29/01/1983111
Tell Her About It10/09/1983197
Uptown Girl29/10/1983313
This Night28/01/1984211
We Didn't Start The Fire21/10/1989612
Leningrad30/12/1989179
The River Of Dreams25/09/19931113
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Piano Man - The Very Best Of06/04/20191346
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.17 (Reviews: 18)

drogida007
Member
****

Ein schöner Song, aber Billy hätte mehr aus dem Song machen können...

southpaw
Member
****
Diese obige Wertung ist "trop Acooper".

Unscheinbare ordentliche Ballade.

Acooper
Member
*
Trop slow.

Der_Nagel
Member
***
für mich ein Stück auf der langweiligen, zur Seichtheit neigenden Seite, gibt es in einer holländischen Version von Willeke Alberti (Vreemd), 3*…

Werner
Member
****
...durchschnittliche vier...

fleet61
Member
****
... knappe 4 ...

naamloos
Member
******
Prachtige plaat van Billy. Nog steeds is dit één van mijn favorieten.

BeansterBarnes
Member
***
Peaked at #77 in Australia, 1976.

Topbart
Member
****
prima 1e hit in Nederland

Widmann1
Member
*****
sehr schön

mwb222
Member
****
Dutch Radio 2 Top 2000 notering in 2007 (1887)

DeejayDave
Member
****
Hoewel het me echt niet raakt blijft dit een mooi nummer van Billy Joel.
28/03/2008 13:59
FCB_39
Member
******
Sehr Gut, Handgemacht von feinsten!
22/01/2008 19:18
rhayader
Member
*****
kanpp 5 für diese gekonnte Ballade, erinnert etwas an seinen etwas späteren Hit 'Just The Way You Are'.
21/06/2007 18:06
Musicfreak
Member
****
Gefällt mir ganz knapp. Die Melodie ist irgendwie mühsam. Dafür klingen die Sounds für diese Zeit verblüffend unkitschig. Schönes E-Piano. 3.5+
31/01/2007 20:41
remember
Member
****
eine joel ballade die das kraut nicht fett macht..
15/02/2004 23:58
SportyJohn
Member
*****
Erste Hit von Billy Joel (9 Mai 1949) von 20 !! in Holland in period 1976 biß 1997. Er began als einer "Boxer" in Jahre-60, aber am begin des 70-er Jahren war er Sänger in Kneipe in Los Angeles. Seiner erste succes in VS war "Nocturne" aus 1972 und "Piano Man" aus 1973. Dieser war erst in August 1976 einer Hit in Holland...... 6 Wochen - Rang 20.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.