Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Billy Joel - Back In The USSR

Cover Billy Joel - Back In The USSR
CD-Single
CBS 651206 7
Cover Billy Joel - Back In The USSR
7" Single
CBS / Sony 04SP 1065 (jp)

Charts

In de landen:
nl  Piek: 96 / Weken: 2
nz  Piek: 41 / Weken: 2

Tracks

1987
CD-Single CBS 651206 7 / EAN 5099765120677
Toon detailsAlles beluisteren
1.Back In The USSR
2:25
2.Big Shot
4:41
   
1987
7" Single CBS / Sony 04SP 1065 [jp]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Back In The USSR
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Live2:43КонцертCBS
460407 2
Album
CD
20/10/1987
Live2:26КонцертCBS
460 407 1
Album
LP
20/10/1987
2:25Back In The USSRCBS
651206 7
Single
CD-Single
1987
Back In The USSRCBS / Sony
04SP 1065
Single
7" Single
1987
Live2:36LeningradCBS
655546 6
Single
12" Maxi
04/12/1989
»» alles tonen

Billy Joel   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
James04/09/1976222
She's Always A Woman22/07/1978281
My Life10/02/1979271
Goodnight Saigon29/01/1983111
Tell Her About It10/09/1983197
Uptown Girl29/10/1983313
This Night28/01/1984211
We Didn't Start The Fire21/10/1989612
Leningrad30/12/1989179
The River Of Dreams25/09/19931113
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Piano Man - The Very Best Of06/04/20191346
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.88 (Reviews: 17)

Jeroen68
Member
****
Cover klinkt uitstekend, maar van Billy Joel verwacht je eigen goede nummers.

drogida007
Member
****

Ich finde auch das dieses Cover gelungen ist. Schon sehr nach am Original, aber gut.

fleet61
Member
*****
... kraftvolles gelungenes Cover ...

naamloos
Member
**
Mindere plaat van Billy. Het nummer deed ook niet veel in Nederland.

BeansterBarnes
Member
****
Peaked at #33 in Australia, 1987.

Widmann1
Member
******
Klasse

Topbart
Member
***
matige cover van The Beatles. werd dan ook terecht maar een heel klein hitje in Nederland
13/06/2008 22:11
begue
Member
****
Ein recht gelungenes Cover aus den 80ern.
17/02/2008 21:21
sanremo
Member
**
schwach
17/02/2008 21:14
thomas86
Member
*****
gut
26/07/2007 13:12
mikebordt
Member
****
Beatles unschlagbar, aber ne sanfte 4.
10/06/2007 11:59
Homer Simpson
Member
*****
die Live Version aus St Petersburg ist klasse
31/01/2007 21:00
remember
Member
*****
oh doch! vorallem live ist es ebenbürtig, als wenn sir paul gas gibt!
bestimmt nicht "sein" schlechtester song..
@HS: die Liveversion ist nicht aus St. Petersburg sondern aus Moskau..
Laatst gewijzigd: 22/10/2008 17:49
24/09/2004 15:29
valhalla
Member
****
ok
09/05/2004 21:54
Rewer
Moderator
***
...weniger...
16/02/2004 00:31
SportyJohn
Member
***
Nicht so gut gelungenis cover von the Beatles war Hit 15! in reihe in Holland in November 1987..... (2 Wochen - Rang 96).
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.