Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tina Bride - Perfect Love

Cover Tina Bride - Perfect Love
Cover
Cover Tina Bride - Perfect Love
Cover
Cover Tina Bride - Perfect Love
Cover

Nummer

Jaar:2001
Label:L&T/ARS
Distributeur:UNIVERSAL
Muziek/Tekst:Gene Thomas
Marc Cortens
F. Maartens
Producer:Marc Cortens
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:27/01/2001 (Positie 35)
Laatste week notering:28/04/2001 (Positie 41)
Piekpositie:19 (3 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:14
Positie aller tijden:4396 (335 Punten)
Ultratip Bubbling Under:20/01/2001 / Piek: 9 / Weken: 1
In de landen:
be  Piek: 19 / Weken: 14 (V)


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:59Hit Club 2001 Vol. 1EVA
5315672
Compilatie
CD
16/02/2001
2:58Hitbox 2001 Vol. 4 - Best Of [VL]WSM
0927 41850 2
Compilatie
CD
23/11/2001
3:01The Bride Side Of LifeL&T
LT21003
Album
CD
10/10/2003

Tina Bride   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Get To You07/10/2000491
Perfect Love27/01/20011914
Don't Give Up23/06/20012910
Get Another (Girlfriend)08/12/20013110
Party @20/04/2002337
It Feels So Good14/12/2002492
Take A Chance On Me28/06/2003Tip: 7 
Mr. Sun31/07/2004275
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sinterklaas viert feest (The Buzz Klub / M-Kids / Tina Bride)29/11/2003393
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.25 (Reviews: 4)

Der_Nagel
Member
***
mässig begeisternder (Dance-)Poptitel der flämischen Sängerin Kim Poelmans, welche sich hinter diesem Namen verbarg, 3*…

Patrick3
Member
*****
Toffe single

MUSICBOJ
Member
*****
Leuke single van de zangeres "Tina Bride" die vooral in de beginjaren van de nillies hits scoorde. Deze "Perfect Love" kon je alleszinds terugvinden op haar album "The Bride Side Of Light", ondertussen al geleden van 2003. Uit oktober 2003 om precies te zijn. Dik 5 sterren!!

ericwyns
Member
****
Vrolijke, complexloze hit van Tina Bride uit begin 2001. Tina stond met dit nummer destijds 14 weken genoteerd in de Vlaamse Ultratop 50 en piekte op de negentiende plaats. Ook Gene Thomas werkte mee aan het nummer.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.