Login
België (Vlaanderen)

Dennie Christian - Besame mucho

Cover Dennie Christian - Besame mucho
7" Single
Elf Provinciën 65.057 Y (be)
Cover Dennie Christian - Besame mucho
Cover

Nummer

Jaar:1976
Muziek/Tekst:Jacques Zwart
Roferri
Producer:Tony Hendrik
Jacques Zwart
Coverversie van:Easy Connection - Besame mucho (Señora)
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:13/11/1976 (Positie 18)
Laatste week notering:12/02/1977 (Positie 26)
Piekpositie:3 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:14
Positie aller tijden:2055 (523 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 10 / Weken: 8
be  Piek: 3 / Weken: 14 (V)

Tracks

09/1976
7" Single Elf Provinciën 65.057 Y [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Besame mucho
  3:37
2.Olé daar doe ik graag aan mee
2:35
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:37Besame muchoElf Provinciën
65.057 Y
Single
7" Single
09/1976
3:37Dynamite (1976)K-tel
TN 1231
Compilatie
LP
1976
3:5810 jaar Dennie ChristianPolydor
813 501-1
Album
LP
1983
3:33Feest met Dennie Christian - De eerste vijf jaarAKM
LP 505
Album
LP
1988
/ Rosamunde3:34De grootste polonaise hitsARS
5321208
Compilatie
CD
31/07/2009
»» alles tonen

Dennie Christian   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Rosamunde22/02/197559
Besame mucho13/11/1976314
Wij zijn twee vrienden (Dennie Christian, Guust Flater en de Marsupilami)14/10/1978416
Schlagerfestival (Dennie Christian & Roy Black)14/01/1984255
Zaterdagavond (Dennie, Mieke, Christoff & Lindsay)03/10/200955
Rosamunde 2015 (40 jaar later)07/02/2015Tip: 45 
Dat komt door jou02/01/2016Tip 
Dankjewel (Dennie Christian & Eveline Cannoot)12/03/2016Tip 
60 jaar04/06/2016Tip 
Ik leef niet meer voor jou25/02/2017Tip 
Waarom heb jij geen nee gezegd?29/04/2017Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Presenteert Schlagerfestival Deel 104/07/2015878
Zingt de grootste Duitse schlagers aller tijden! Deel 215/10/2016647
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.67 (Reviews: 9)

chartmeester
Member
**
Geen topper. Hij was de opvolger van Reinhard Mey, die ook in het Nederlands zong, en nog perfect ook. Net als Dennie!
Laatst gewijzigd: 27/04/2017 23:01

KVG
Member
****
Vrolijke meezinger van Dennie Christian uit 1976.

Patrick3
Member
*****
Leuke meezinger.

Topbart
Member
****
in zijn genre is dit best een leuk nummer

naamloos
Member
**
Inderdaad prima geschikt als meezinger. In dit genre 5 sterren maar ik blijf totaal steken op 2.

aburex
Member
****
Leuk meezingertje

Southernman
Member
****
Buena.

ericwyns
Member
****
Dennie Christian had met dit vrolijk, zomers aanvoelend nummer in 1976 ook in Vlaanderen een dikke hit te pakken.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.