Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Basement Jaxx feat. Lisa Kekaula - U Don't Know Me

Cover Basement Jaxx feat. Lisa Kekaula - U Don't Know Me
Cover
Cover Basement Jaxx feat. Lisa Kekaula - U Don't Know Me
Cover
Cover Basement Jaxx feat. Lisa Kekaula - U Don't Know Me
Cover
Cover Basement Jaxx feat. Lisa Kekaula - U Don't Know Me
Cover

Nummer

Jaar:2005
Muziek/Tekst:Lisa Kekaula
Felix Buxton
Simon Ratcliffe
Producer:Basement Jaxx
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
fi  Piek: 12 / Weken: 2

Tracks

30/08/2005
CD-Single Edel 0164686ERE / EAN 4029758646861
Toon detailsAlles beluisteren
1.U Don't Know Me
  3:34
2.Basement Jaxx - Oh My Gosh
  3:56
   
2005
CD-Maxi Edel 0164686
Toon detailsAlles beluisteren
1.U Don't Know Me
2.Basement Jaxx - Oh My Gosh
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:35The SinglesXL
XLCD187
Album
CD
21/03/2005
3:34U Don't Know MeEdel
0164686ERE
Single
CD-Single
30/08/2005
U Don't Know MeEdel
0164686
Single
CD-Maxi
2005

Basement Jaxx   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Red Alert22/05/1999367
Rendez-vu21/08/1999Tip: 2 
Romeo30/06/2001318
Jus 1 Kiss06/10/2001Tip: 12 
Where's Your Head At29/12/2001442
Good Luck31/01/2004Tip: 2 
Oh My Gosh07/05/2005403
Take Me Back To Your House09/09/2006Tip: 3 
Raindrops27/06/2009Tip: 14 
What A Difference Your Love Makes12/10/2013Tip: 58 
Never Say Never12/07/2014Tip: 14 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Remedy22/05/1999374
Rooty07/07/2001158
Kish Kash29/11/20036710
The Singles30/04/20051022
Crazy Itch Radio09/09/20062111
Scars03/10/2009413
Junto30/08/2014726
 

Lisa Kekaula   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
I Don't Know (GotSome feat. Lisa Kekaula)15/04/2017Tip 
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3 (Reviews: 3)

Dino-Canarias
Member
****
Queen Elizabeth is a sexy Girl.....als ob wir das nicht vorher
schon gewusst hätten! :)

Ganz knappe 4.

(3.75)


Laatst gewijzigd: 08/05/2015 23:42

Der_Nagel
Member
***
Jaxx Houz Klub Mix: manchmal raffiniert klingende Soundmuster - aber über's Ganze gesehen einfach zu monoton ausgefallen - 3*...damit 2005 2 Wochen in den finnischen Charts mit Peak #12...
30/11/2006 14:53
Phil
Staff
**
langweilig...
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.