Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Charlotte Gainsbourg - Night-Time Intermission

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:435:55Because
2564 63652 2
Album
CD
01/09/2006

Charlotte Gainsbourg   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Songs That We Sing11/11/2006Tip: 10 
Heaven Can Wait (Charlotte Gainsbourg & Beck)09/01/2010Tip: 22 
Anna07/01/2012Tip: 29 
Deadly Valentine30/09/2017Tip: 29 
Ring-A-Ring O' Roses27/01/2018Tip 
Sylvia Says31/03/2018Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
5:5509/09/20061518
IRM19/12/20093510
Rest25/11/20171817
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.6 (Reviews: 5)

vancouver
Member
****
ja die Instrumentalisierung ist recht cool und lässt auf einen gelungenen weiteren Verlauf hoffen, aber der Track kommt dann nie so zum richtigen laufen und das Geflüstere von Madame hätte man eh gleich weglassen können
08/12/2007 13:56
Homer Simpson
Member
***
...weniger...
22/09/2007 15:57
stockwerk
Member
****
gefällt mir schon besser - vorallem das Chello im Hintergrund
22/06/2007 13:58
aloysius
Member
****
Es ist ja auch nur eine Intermission und meiner Meinung nach eine ziemlich gelungene...
15/11/2006 03:35
Musicfreak
Member
***
Cooler, jazziger Rhythmus, dazu funky Piano, traurige Geigen und etwas Geflüstere von Madame Gainbourg...Könnte man mehr draus machen...
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.