Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Billy Bragg & Wilco feat. Natalie Merchant - I Was Born

Nummer

Jaar:2000
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
1:50Mermaid Avenue Vol. IIElektra
7559-62522-2
Album
CD
2000

Billy Bragg   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mr Love & Justice22/03/2008781
Tooth & Nail23/03/2013697
Shine A Light - Field Recordings From The Great American Railroad (Billy Bragg & Joe Henry)01/10/20161382
 

Natalie Merchant   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Leave Your Sleep24/04/2010378
Natalie Merchant10/05/20142912
Paradise Is There - The New Tigerlily Recordings14/11/2015905
 

Wilco   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dawned On Me21/04/2012Tip: 87 
If I Ever Was A Child27/08/2016Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
A Ghost Is Born03/07/2004347
Sky Blue Sky19/05/2007167
Wilco04/07/20092511
The Whole Love01/10/2011126
Alpha Mike Foxtrot - Rare Tracks 1994-201406/12/20141084
What's Your 20? Essential Tracks 1994-201413/12/20141353
Star Wars29/08/20154611
Schmilco17/09/20161014
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 1)
24/09/2006 16:17
variety
Member
*****
Ihre Stimme gefällt mir einfach beinahe immer. Nettes, kleines Lied.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.