Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Chic - Rebels Are We

Cover Chic - Rebels Are We
7" Single
Atlantic ATL 11539
(de)
Cover Chic - Rebels Are We
7" Single
Atlantic 11 539 (fr)
Cover Chic - Rebels Are We
7" Single
Atlantic P-574A (jp)
Cover Chic - Rebels Are We
7" Single
Atlantic ATL 11539
(nl)

Nummer

Jaar:1980
Muziek/Tekst:Nile Rodgers
Bernard Edwards
Producer:Nile Rodgers
Bernard Edwards
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:09/08/1980 (Positie 28)
Laatste week notering:23/08/1980 (Positie 24)
Piekpositie:24 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:3
Positie aller tijden:10139 (77 Punten)
In de landen:
be  Piek: 24 / Weken: 3 (V)
se  Piek: 17 / Weken: 1

Tracks

07/1980
7" Single Atlantic ATL 11539 (Warner)
1980
7" Single Atlantic 11 539 [fr]
1980
7" Single Atlantic P-574A [jp]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Rebels Are We
  4:53
2.Open Up
  3:52
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:53Rebels Are WeAtlantic
ATL 11539
Single
7" Single
07/1980
4:53Real PeopleAtlantic
16016
Album
LP
1980
4:53CollectionAtlantic
ATL 20 300
Album
LP
1982
4:56The Very Best Of ChicRhino
R2 79821
Album
CD
10/04/2000
4:55Box Set Vol 1 / "Savoir Faire"Rhino / Atlantic / WEA
5249827895
Album
CD
29/10/2010
»» alles tonen

Chic   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Le Freak16/12/1978215
I Want Your Love10/03/1979218
Good Times07/07/1979188
My Forbidden Lover06/10/1979197
My Feet Keep Dancing26/01/1980291
Rebels Are We09/08/1980243
Hangin'11/12/1982222
You Are Beautiful04/02/1984107
Party Everybody14/04/1984341
Jack Le Freak28/11/1987176
Chic Mystique28/03/1992336
Sensitivity (The Shapeshifters & Chic)05/08/2006Tip: 9 
I'll Be There (Chic feat. Nile Rodgers)28/03/2015Tip: 9 
Till The World Falls (Nile Rodgers & Chic / Mura Masa / Cosha / Vic Mensa)30/06/2018Tip: 16 
Le Freak (Oliver Heldens Remix)24/11/2018Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Up All Night - The Greatest Hits (Nile Rodgers Presents The Chic Organization)03/08/20136612
It's About Time (Nile Rodgers & Chic)06/10/2018254
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.08 (Reviews: 13)

Jeroen68
Member
***
Weinig verheffende, maar ook niet storende plaat

PeloPonnes
Member
****
Nein, Chic hatten ihren Höhepunkt längst nicht überschritten, sondern die Disco-welle. Es war die Disco-Sucks-Ära. Aber 1980 war ein sehr kreatives Jahr für Chic-Produktionen. Ich sage nur Sheila B Devotion!

Dies hier ist eine gute funky Nummer.

BingTheKing
Member
****
redelijke plaat

Bearcat
Member
*****
Prima single van Chic die echter weinig deed in de charts

Widmann1
Member
*****
Der iss funky, Niles (Bass-)Gitarre ist da und die Frauen singen gut.

Der_Nagel
Member
****
akzeptables Discofunk-Stück, knapp aufgerundete 3.5…

sanremo
Member
****
o.k.

Dino-Canarias
Member
****
"We are the rebels, rebels are we...."

Chic und rebellisch...?? Ha, ha, das sollte wohl ein kleines
Scherzchen sein...:)

Ganz knappe 4.

(3.75)

Rewer
hitparade.ch
*****
...sehr gut...

80s4ever
Member
****
Wiederholungstaste

TSCHEMBALO
Member
****
der refrain eine 5. der vers eine 4. 1980.
30/05/2007 20:53
LarkCGN
Member
*****
1980 hatte Chic ihren Höhepunkt überschritten. Leider! Das hier war die erste Single aus dem Album "Real People", immerhin USA # 61 und R&B # 8.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.