Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Hot Chip - (Just Like We) Breakdown

Nummer

Jaar:2006
Muziek/Tekst:Hot Chip
Producer:Hot Chip
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:12The WarningCapitol
3659882
Album
CD
19/05/2006
4:12The WarningCapitol
3474181
Album
LP
19/05/2006

Hot Chip   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ready For The Floor26/01/2008Tip: 2 
One Life Stand30/01/2010Tip: 4 
I Feel Better27/03/2010Tip: 7 
Night & Day16/06/2012Tip: 30 
How Do You Do?25/08/2012Tip: 59 
Don't Deny Your Heart27/10/2012Tip: 35 
Huarache Lights07/03/2015Tip: 75 
Need You Now02/05/2015Tip: 70 
Hungry Child13/04/2019Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Made In The Dark09/02/2008257
One Life Stand13/02/2010485
In Our Heads16/06/20122417
Why Make Sense?23/05/2015309
A Bath Full Of Ecstasy29/06/20191051
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 4)

DerMeister
Member
*****
mal wieder gut

Incinerate
Member
*****
Erinnert selbst wenn der Gesang einsetzt dezent an Radiohead. Die sind bekanntlich traurig, aber nie "traurig" - schon gar nicht dudelig. Unterm Strich ist die Hot-Chip-Handschrift natürlich trotzdem unverkennbar, mal wieder in einem großartigen Song.
Laatst gewijzigd: 19/09/2008 22:21
14/01/2008 19:18
Musicfreak
Member
***
Überwiegend nerviges, flaues und trauriges Elektro-Gedudel.
04/10/2006 13:24
Rewer
Staff
*****
...sehr gut...
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.