Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

John Mayer - Dreaming With A Broken Heart

Cover John Mayer - Dreaming With A Broken Heart
Cover

Nummer

Jaar:2006
Muziek/Tekst:John Mayer
Producer:John Mayer
Steve Jordan
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
nl  Piek: 96 / Weken: 2


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:07ContinuumColumbia / Aware
88697 19176 2
Album
Digital
12/06/2006
4:07ContinuumColumbia
88697011522
Album
CD
11/09/2006
4:083CD: Room For Squares / Heavier Things / ContinuumSony
88697 49459 2
Album
CD
13/04/2009
4:07ContinuumMusic On Vinyl / Columbia
88697 68630 1
Album
LP
08/04/2010
4:07John Mayer Boxset [Special Edition]Columbia
88883708872
Album
CD
07/05/2013
»» alles tonen

John Mayer   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Queen Of California11/08/2012Tip: 94 
Paper Doll31/08/2013Tip: 83 
Don't Wait (Eric Clapton & John Mayer)23/08/2014Tip: 81 
Still Feel Like Your Man29/04/2017Tip 
In The Blood24/06/2017Tip: 18 
New Light02/06/2018Tip: 13 
I Guess I Just Feel Like23/03/2019Tip 
Outta My Head (Khalid with John Mayer)13/04/2019Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Born And Raised26/05/20123013
Paradise Valley24/08/20131711
The Search For Everything22/04/2017269
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.53 (Reviews: 17)

southpaw
Member
*****
Da passt einfach alles.

drogida007
Member
****

Typische Herz-Schmerz-Ballade.

BeansterBarnes
Member
*****
One of his utmost best.

artistry
Member
******
Heartbreakingly beautiful.

Der_Nagel
Member
****
ein kuscheliges Stück des amerikanischen Singer-Songwriter – 4*...

sanremo
Member
**
2+

Getharda
Member
****
Sehr nette Nummer, gute 4*.
Laatst gewijzigd: 27/11/2011 17:23

bluezombie
Member
****
Quite a nice song.

Kamala
Member
*****
ach so schön romantisch

AllSainter
Member
*****
Wunderschön.

remember
Member
****
Recht schöne Nummer, packt mich aber nicht.
Laatst gewijzigd: 16/03/2015 17:10

Stevolution
Member
*****
Ik vind het heel erg dat ik dit nummer mooi vind. Het is zo nep als iets, want John Mayer mag zich dan voordoen als een sentimentele sukkel, hij is een player die niet te beroerd is om Hollywoodsterren te neuken en vervolgens te dumpen. Maar helaas.. soms maakt hij mooie liedjes.

S.
Laatst gewijzigd: 07/12/2009 16:15
16/12/2007 02:25
aschlietuna
Member
*****
sehr gut
Laatst gewijzigd: 16/12/2007 02:25
09/12/2007 14:38
SportyJohn
Staff
*****
3de single van zijn album "Continuum"..... prachtige gevoelig nummer ! Moet toch dat album maar eens gaan beliuisteren !
07/09/2007 12:12
urs2222
Member
****
...ein typischer 'na ja' Song für mich...die Stimme ist gut...der Song eher nicht....ergibt eine 4 oder so
23/04/2007 09:18
variety
Member
*****
Für mich eine relativ neue Stimme. Schöner Song, einfach instrumentiert.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.