Login
België (Vlaanderen)

Aznavour, Boulay, Eicher, Biolay, Macias, Maurane, Foly, Fontaine, Mami, Leroy, Pagny & Badi - L'hymne à l'amour

Cover Aznavour, Boulay, Eicher, Biolay, Macias, Maurane, Foly, Fontaine, Mami, Leroy, Pagny & Badi - L'hymne à l'amour
Cover

Nummer

Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
fr  Piek: 50 / Weken: 12


Chimène Badi   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
 

Florent Pagny   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Baryton. Gracias a la vida03/11/20121761
Vieillir avec toi16/11/2013916
Habana07/05/20161412
Le présent d'abord30/09/20171101
 

Nolwenn Leroy   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Gemme09/09/20171951
Folk10/11/20181911
 

Stephan Eicher   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
L'envolée03/11/20121543
 

Brigitte Fontaine   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
 

Charles Aznavour   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
La mamma01/02/1964154
Que c'est triste Venise01/10/1964712
La Bohème22/01/1966184
Yesterday, When I Was Young23/01/197198
The Old Fashioned Way03/11/1973189
She03/08/19741212
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Christmas In Vienna III (Placido Domingo / Sissel Kyrkjebo / Charles Aznavour)30/12/1995393
20 chansons d'or21/11/19983011
Duos20/12/2008684
Het allerbeste van06/11/20101645
Toujours10/09/2011444
90e anniversaire24/05/20149811
Encores16/05/2015723
Collected13/10/2018628
Les 50 plus belles chansons03/11/2018655
Best Of | 40 chansons05/01/20191941
 

Isabelle Boulay   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Un peu d'innocence08/06/1996414
 

Liane Foly   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
 

Maurane   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Vesoul27/10/2018Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Brel20/10/20182510
 

Enrico Macias   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mon cœur d'attache19/02/1966172
 

Cheb Mami   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Desert Rose (Sting feat. Cheb Mami)01/04/2000Tip: 11 
 

Benjamin Biolay   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Les chanteurs sont tous les mêmes (Vincent Delerm & Benjamin Biolay)17/12/2016Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Vengeance17/11/2012951
Trenet (Biolay Fiszman Benarrosh)27/06/20151741
Palermo Hollywood30/04/2016863
Volver27/05/20171291
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.