Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Get Ready! - Laat

Cover Get Ready! - Laat
Play That Beat! amc 24.035 (be)
Cover Get Ready! - Laat
Play That Beat! amc 64.035 (be)

Nummer

Jaar:1996
Label:PLAY THAT BEAT
Distributeur:VIRGIN
Muziek/Tekst:Armath
Producer:DLM
Geluidsfragment:
Gecoverd door:De Pitaboys feat. Get Ready!
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:08/06/1996 (Positie 25)
Laatste week notering:05/10/1996 (Positie 47)
Piekpositie:2 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:17
Positie aller tijden:1507 (588 Punten)
Vlaamse top 10:08/06/1996 / Piek: 1 / Weken: 15
In de landen:
be  Piek: 2 / Weken: 17 (V)


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:37Get Ready!Play That Beat! / Virgin
8423472
Album
CD
01/11/1996
3:37Get Ready! [Limited Edition]Play That Beat! / Virgin
8427652
Album
CD
06/12/1996
Maghetietsmeerzijnmix6:17Get Ready! [Limited Edition]Play That Beat! / Virgin
8427652
Album
CD
06/12/1996
Remix4:13Get Ready! [Limited Edition]Play That Beat! / Virgin
8427652
Album
CD
06/12/1996
3:39Het beste uit Tien Om Te Zien Vol. 21EMI
8528502
Compilatie
CD
1996
»» alles tonen

Get Ready!   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Diep17/02/1996521
Laat08/06/1996217
Vuur (diep in mij)05/10/1996216
Wachten op jou14/12/1996215
Dromen05/04/1997315
Marjolijn21/06/1997716
Geef me tijd (Get Ready! & Liliane St-Pierre)27/09/1997712
Stop... ou... encore? (Get Ready! & Plastic Bertrand)29/11/1997402
Samen13/12/1997810
Requiem 199811/04/1998512
Happy end18/07/1998911
Eigen zin03/10/1998158
Zeemeermin05/12/1998265
I Still Luv U27/02/1999108
A Girl Like You15/05/1999294
Skin Connection03/07/1999Tip: 11 
Silent Like The Rain16/10/1999471
Everytime I Think Of You17/06/2000Tip: 11 
Ga door14/10/2000462
Kom nu maar27/07/2002353
Beats Of Love (Get Ready! & Amanda Lear)09/11/2002481
Jaleo24/06/2006Tip: 1 
Vrij14/07/2007Tip: 15 
Diep 200915/08/2009Tip: 15 
Iemand zoals jij15/01/2011Tip: 28 
Sterrenregen06/06/2015Tip: 30 
Ik vraag me af (Get Ready! feat. Cliffke)26/03/2016Tip 
Feniks21/01/2017Tip: 31 
Dat heerlijke gevoel25/03/2017Tip: 8 
De allerliefste24/06/2017Tip 
Mis09/09/2017Tip 
Hogere sferen (Get Ready! & Voice Male)21/10/2017Tip 
Ik weet niet hoe31/03/2018Tip: 29 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Get Ready!09/11/1996144
Go For It!01/11/1997430
Apollo24/10/1998613
The Mission05/06/199929
Het beste van Get Ready! - Ga door28/10/2000372
Best Of Get Ready! XXI04/03/2017421
Therapy07/10/201786
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.4 (Reviews: 5)

Patrick3
Member
*****
Leuke plaat uit de tijd toen hun poster op menige meisjeskamer hing.Nu is het Justin Bieber of Ian Thomas,toen Get Ready. Als de boys maar gelukkig zijn,dat telt.

Der_Nagel
Member
****
durchschnittliche Pop-Dance-Nummer der 90er aus Belgien - aufgerundete 4*...

MUSICBOJ
Member
******
Leuke plaat van Get Ready!! Pure nostalgie ..
29/10/2006 14:19
sanremo
Member
****
war 1996 #1 in Flandern
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.