Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Liliane Saint-Pierre - Ik kom zacht naar je toe

Cover Liliane Saint-Pierre - Ik kom zacht naar je toe
CD-Single
Polydor 575 792-2 (be)

Nummer

Jaar:1996
Label:POLYDOR
Distributeur:POLYGRAM
Muziek/Tekst:Angelo Valsiglio
Mary Boduin
Ivana Spagna
Liliane Saint-Pierre
Lino Corsetti
Producer:Marc De Coen
Coverversie van:Spagna - Come il cielo
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:26/10/1996 (Positie 29)
Laatste week notering:18/01/1997 (Positie 49)
Piekpositie:18 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:13
Positie aller tijden:4875 (314 Punten)
Ultratip Bubbling Under:19/10/1996 / Piek: 13 / Weken: 1
Vlaamse top 10:26/10/1996 / Piek: 4 / Weken: 12
In de landen:
be  Piek: 18 / Weken: 13 (V)

Tracks

11/10/1996
CD-Single Polydor 575 792-2 (PolyGram) [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Ik kom zacht naar je toe
  4:04
2.Ik kom zacht naar je toe (Instrumentale versie)
4:04
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:04Ik kom zacht naar je toePolydor
575 792-2
Single
CD-Single
11/10/1996
Instrumentale versie4:04Ik kom zacht naar je toePolydor
575 792-2
Single
CD-Single
11/10/1996
4:04Het beste uit Tien Om Te Zien Vol. 23BMG
74321 47843 2
Compilatie
CD
1997
4:04Willy Sommers presenteert de Vlaamse Top 50Magic
180 235-2
Compilatie
CD
21/09/2001
4:06Soldiers Of LoveUniversal
018 9132
Album
CD
28/06/2002
»» alles tonen

Liliane Saint-Pierre   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
We Gotta Stop (Liliane)01/06/196458
Waarom... (Liliane)01/10/1964188
Verboden wensen (Liliane)01/09/1965134
Liefde alleen21/12/1985392
Soldiers Of Love02/05/1987410
Ik wil alles met je doen01/06/1996518
Ik kom zacht naar je toe26/10/19961813
Ik ben niet van jou15/03/1997288
Rio07/06/1997265
Geef me tijd (Get Ready! & Liliane St-Pierre)27/09/1997712
Verleiden31/01/1998422
Boven de wolken18/04/1998Tip: 11 
Bang voor de zomer04/06/2011Tip: 22 
Soldiers Of Love 201212/05/2012Tip: 37 
Met je ogen dicht20/10/2012Tip: 83 
Geef me adem27/04/2013Tip: 43 
Jij blijft altijd naast me staan07/12/2013Tip: 25 
Een pakkend lied05/04/2014Tip: 29 
Valerie05/07/2014Tip: 42 
Die ene wals03/01/2015Tip: 33 
Ik praat weer in m'n slaap18/04/2015Tip: 57 
Duizend mijlen19/09/2015Tip: 47 
Hou me nu maar vast05/12/2015Tip: 66 
Leen21/05/2016Tip: 35 
Ik leef27/05/2017Tip: 36 
Soldiers Of Love (30th Anniversary Edition) (Liliane Saint-Pierre feat. MANdolinMAN)02/12/2017Tip 
Sprong in het duister19/05/2018Tip: 35 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ik ben wie ik ben12/04/1997237
Gewoon een vrouw13/06/1998392
Daglicht25/10/2014695
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.17 (Reviews: 6)

Der_Nagel
Member
***
flämischer Dance-/Disco-Pop aus den 90er, abgerundete 3*…

Patrick3
Member
*****
Tof nummer

gherkin
Member
***
Degelijk nummer.

vancouver
Member
*****
Die Belgische Diva Madame Saint-Pierre in Disco-Sound....kann mir gut vorstellen wie dieser Titel in den Gay-Clubs abging...
29/10/2006 14:31
sanremo
Member
*****
war 1996 #4 in Flandern
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.