Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Mark Knopfler and Emmylou Harris - Alone And Forsaken

Nummer

Jaar:2007
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:31Songbird: Rare Tracks & Forgotten GemsRhino
R2 74744
Album
CD
28/09/2007

Emmylou Harris   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Together Again03/04/1976195
(You Never Can Tell) C'est la vie16/04/1977510
Mister Sandman04/04/1981810
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Red Dirt Girl14/10/2000394
Stumble Into Grace11/10/2003322
All The Roadrunning (Mark Knopfler and Emmylou Harris)29/04/2006520
All I Intended To Be21/06/2008209
Hard Bargain30/04/2011395
Old Yellow Moon (Emmylou Harris and Rodney Crowell)09/03/20133811
Wrecking Ball19/04/2014589
The Traveling Kind (Emmylou Harris & Rodney Crowell)16/05/20154210
Trio - The Complete Trio Collection (Dolly Parton / Emmylou Harris / Linda Ronstadt)17/09/2016645
 

Mark Knopfler   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
What It Is16/09/2000Tip: 11 
Redbud Tree08/09/2012Tip: 57 
Beryl14/02/2015Tip: 48 
Skydiver30/05/2015Tip: 68 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Golden Heart06/04/19961016
Sailing To Philadelphia07/10/2000417
The Ragpicker's Dream12/10/200266
Shangri-La02/10/2004918
Private Investigations - The Best Of (Dire Straits & Mark Knopfler)19/11/20051447
All The Roadrunning (Mark Knopfler and Emmylou Harris)29/04/2006520
Kill To Get Crimson22/09/20071115
Get Lucky19/09/20091210
Privateering08/09/2012229
Tracker28/03/2015140
Altamira (Soundtrack / Mark Knopfler & Evelyn Glennie)30/04/20165310
Down The Road Wherever24/11/2018713
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.88 (Reviews: 8)

fleet61
Member
*****
... großartig ...

Philo
Member
******
atmosphärisch...grosses kino...heissen kaffee am warmen lagerfeuer kippen, in der dunkelheit die pferde irgendwo zufrieden schnaubend beim grasen...oh ja

Homer Simpson
Member
*****
Emmylous Gesang ist erstklassig
08/05/2008 21:10
variety
Member
*****
Genau DIESE Art von Songs mag ich so sehr...! 5++
01/04/2008 20:50
peterschro
Member
******
Sehr traurig sehr schön
09/12/2006 13:16
Koumbianer
Member
****
Ihr Gesang gefällt mir hier nicht so, sorry.
04/12/2006 13:48
iifar
Member
****
4+ täitsa ok
01/11/2006 06:32
Musicfreak
Member
****
Mägge spielt hier nur an der Gitarre. Emmy singt. Ziemlich traurig. Sehr ruhig jedenfalls.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.