Login
België (Vlaanderen)

Johnny Hallyday - Laisse les filles

Cover Johnny Hallyday - Laisse les filles
Cover

Nummer

Jaar:1960
Muziek/Tekst:Johnny Hallyday
Jil et Jan
Geluidsfragment:
Gecoverd door:Johnny Hallyday (Not Get Out)
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
fr  Piek: 39 / Weken: 2
be  Tip (W)


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:17T'aimer follementVogue
EPL 7750
Single
7" Single
03/1960
2:17Hello JohnnyVogue
LD 251
Album
10" LP
1960
2:23Ses premiers succèsVogue
74321 26863 2
Album
CD
27/03/1995
2:30Les plus grands succès deVogue
74321 38007 2
Album
CD
23/09/1996
2:24Anthologie vol. 1 [1960/66]Philips / Mercury
534849-2
Album
CD
30/05/1997
»» alles tonen

Johnny Hallyday   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Tes tendres années01/09/1963912
Ma guitare01/12/1963188
Pour moi la vie va commencer01/02/1964164
Excuse-moi partenaire01/03/1964178
Johnny lui dit adieu01/04/1965194
Gabrielle09/10/1976203
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ça ne finira jamais08/11/2008631
Jamais seul09/04/20111001
L'attente24/11/2012924
On Stage15/06/2013684
Rester vivant29/11/2014783
De l'amour21/11/2015875
Rester vivant tour29/10/20161723
Triple Best Of09/12/2017802
Les 50 plus belles chansons16/12/20171614
Les 100 plus belles chansons [2006]23/12/20171801
Mon pays c'est l'amour27/10/2018812
Johnny02/11/2019423
Les vieilles canailles - L'album live (Jacques Dutronc / Johnny Hallyday / Eddy Mitchell)16/11/2019761
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 4)

fleet61
Member
****
... gefällt mir, 4 + ...

Der_Nagel
Member
****
schön tanzbares French RnR-Stück, sorgte in den 60er für Stimmung in den französischen Tanzschuppen – 4+...

southpaw
Member
****
Flottes Frühwerk.
17/03/2007 11:35
sanremo
Member
****
gut
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.