Login
België (Vlaanderen)

Patrick Bruel & Pascal Obispo - La bombe humaine

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:22Enfoirés en 2000BMG
74321 74114 2
Album
CD
28/02/2000

Pascal Obispo   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Où et avec qui tu m'aimes03/01/1998Tip: 12 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Millésimes19/01/2013825
Le grand amour14/12/20131302
Billet de femme13/02/2016653
Obispo20/10/2018872
 

Patrick Bruel   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Qui a le droit... (Live)18/01/1992501
Casser la voix (Live)11/04/1992372
Lequel de nous01/12/2012Tip: 79 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Des souvenirs devant...08/04/2006861
Lequel de nous08/12/2012588
Live 201420/12/20141194
"Très souvent, je pense à vous..."05/12/20151195
Ce soir on sort...10/11/2018495
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.