Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Slade - Born To Be Wild

Nummer

Jaar:1969
Muziek/Tekst:Mars Bonfire
Producer:Roger Wake
Slade [Band]
Coverversie van:Steppenwolf - Born To Be Wild
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:25Ambrose Slade: The BeginningFontana
STL 5492
Album
LP
04/05/1969
Live7:10Slade Alive!Polydor
2383 101
Album
LP
1972
Live2:45When I'm Dancin' I Ain't Fightin' (Live) [Alive At Reading '80 EP]Cheapskate
CHEAP 5
Single
7" EP
12/09/1980
Live3:13The Very Best Of...Polydor
980 071-5
Album
CD
21/11/2005
3:25Rockers - A Collection Of Their Hardest-Hitting Tracks 1969-87Salvo
0002042SAO
Album
CD
25/05/2007
»» alles tonen

Slade   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Get Down And Get With It04/09/1971302
Coz I Luv You01/01/1972710
Look Wot You Dun11/03/1972129
Take Me Bak 'ome10/06/19721110
Mama Weer All Crazee Now30/09/19721111
Gudbuy T'Jane09/12/1972512
Cum On Feel The Noize17/03/197359
Skweeze Me, Pleeze Me07/07/1973119
My Friend Stan20/10/1973712
Merry Xmas Everybody15/12/197339
Everyday11/05/1974222
The Bangin' Man17/08/1974183
Far Far Away30/11/1974243
My Oh My31/12/198349
Run Runaway07/04/1984332
Radio Wall Of Sound30/11/1991217
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.6 (Reviews: 5)

D.B. Russell
Member
****
Sehr solides Cover, aber an das einzigartige Original kommt es nicht ran.

rhayader
Member
****
Durchaus passable Coververson.

fleet61
Member
***
... gute 3 ...

remember
Member
***
Musik ja, Gesang definitley no.

Dino-Canarias
Member
****
Solides Cover würde ich mal sagen.......
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.