Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - Road To Peace

Nummer

Jaar:2006
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
7:17Orphans - Brawlers, Bawlers & BastardsAnti
6844-2
Album
CD
17/11/2006

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
Closing Time09/02/20191102
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 5)

James Egon
Member
******
für mich auch, aber hier die volle Höchstnote

Dino-Canarias
Member
*****
Super, für mich eines der (eher spärlichen) Highlights der
"Brawlers" CD.....

5 +
15/08/2007 14:42
remember
Member
****
knappe 4* eher..
31/01/2007 20:23
Homer Simpson
Member
*****
Nicht nur knapp
11/01/2007 16:14
Musicfreak
Member
*****
Über 7-Minuten lange Story aus "Brawlers".
Sehr traurig, sehr nachdenklich...

"...Well maybe God himself is lost and needs help
Maybe God himself he needs all of our help
And he's lost upon the road to peace"

Knappe 5 wegen den starken lyrics.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.