Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - Buzz Fledderjohn

Nummer

Jaar:1999
Muziek/Tekst:Tom Waits
Producer:Tom Waits
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:15Mule VariationsAnti / Epitaph
6547-2
Album
CD
12/04/1999
4:12Hold OnAnti
1021-7
Single
7" Single
1999
4:15Hold OnAnti
21019-2
Single
CD-Maxi
1999
4:12Orphans - Brawlers, Bawlers & BastardsAnti
6844-2
Album
CD
17/11/2006

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
Closing Time09/02/20191102
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.8 (Reviews: 5)

James Egon
Member
****
Der tut doch manchmal nur lustlos.

Dino-Canarias
Member
***
Tönt irgendwie auch ein bisschen wie ein "Fledderjohn",
Waits krächzt sich ziemlich lustlos durch das Ding, wie
ich finde....

3 +
15/08/2007 14:50
remember
Member
****
Haha! herrlicher vergleich Musicfreak!
31/01/2007 20:43
Homer Simpson
Member
****
gut aber unspektakulär
11/01/2007 16:33
Musicfreak
Member
****
Was ein Titel!? Tiefurchiger Blues, Waits schnurrt wie ein (besoffener) Kater.
Laatst gewijzigd: 18/08/2007 16:19
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.