Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - Shiny Things

Nummer

Jaar:2006
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:20Orphans - Brawlers, Bawlers & BastardsAnti
6844-2
Album
CD
17/11/2006

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.17 (Reviews: 6)

James Egon
Member
*****
klasse

southpaw
Member
****
Do not forsake me, oh my Tommy.

Dino-Canarias
Member
****
Man rechnet jede Sekunde damit, dass Waits einnickt, und der
Song damit sein vorzeitiges Ende findet.....

Knappe 4.
15/08/2007 15:06
remember
Member
****
wär ja nix neues, Musicfreak..
01/02/2007 17:01
Homer Simpson
Member
*****
finde ich gut
11/01/2007 16:47
Musicfreak
Member
***
Shiny Things like Tom Waits voice? ;-)
Etwas gar besoffen klingt das hier.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.