Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - Children's Story

Nummer

Jaar:2006
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
1:42Orphans - Brawlers, Bawlers & BastardsAnti
6844-2
Album
CD
17/11/2006

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
Closing Time09/02/20191102
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2.5 (Reviews: 4)

Dino-Canarias
Member
***
Für einmal fasst sich Herr Waits ziemlich kurz, so schlecht
tönt sein "Gerede" aber eigentlich gar nicht....

3 +
18/08/2007 12:21
remember
Member
**
nicht mal richtiges sprechen..
01/02/2007 20:41
Homer Simpson
Member
**
keine (richtige) Musik keine richtige Benotung
11/01/2007 17:27
Musicfreak
Member
***
Öööööm....Bitte? Das wars schon? Eine Gutenachtgeschichte von Tom Waits...seine armen Kinder..."The earth was an overtimed pisspot..."
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.